Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Lifebook AH530 - výkonná grafika na cesty od Fujitsu

Úterý, 07 Září 2010 15:36

Tags: Grafické karty | Hardware | Notebooky

Fujitsu Lifebook AH530 GFXSpolečnost Fujitsu představila nový model přenosného počítače Lifebook AH530 GFX s dedikovanou grafickou kartou a 1 GB vyhrazené videopaměti. Počítač se orientuje na uživatele, kteří chtějí využívat náročné aplikace na zpracování grafiky, obrazu a videa i na cestách. Nároční uživatelé ocení vysoký výkon samostatné grafické karty ATI Mobility Radeon HD550v s 1 GB vyhrazené grafické paměti zejména v aplikacích pro zpracování grafiky a videa. Výkonnou grafiku lze doplnit buď Blu-ray, nebo klasickou DVD mechanikou. Všechna provedení modelu Lifebook AH530 GFX jsou osazena procesory řady Intel Core, což zajišťuje kombinaci vysokého výkonu a výdrže baterie.
Stejně jako ostatní modely řady Lifebook AH530 je i model GFX osazen širokoúhlým LCD panelem o úhlopříčce 15,6" s lesklou povrchovou úpravou, k dispozici je také HDMI výstup pro zobrazení na externím displeji.

AH530 GFX se vyrábí ve dvou barvách: lesklé černé a inkoustově modré. Stylová klávesnice je odolná proti polití a kromě maximálního komfortu psaní potěší také samostatným numerickým blokem.

Mohlo by vás zajímat: