Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Velkoformátové tiskárny HP Designjet T2300 eMFP a T7100

Čtvrtek, 30 Září 2010 15:21

Tags: Hardware | Tiskárny

T2300eMFP_1039Společnost HP představila 20. září nové produkty a řešení, včetně tiskárny pro „světovou spolupráci”, které umožní technickým týmům snadný přístup, sdílení a tisk velkoformátových projektových souborů online kdykoliv a kdekoliv. Nová sada produktů pomáhá profesionálním návrhářům v oblasti architektury, projektování a stavebního průmyslu spolupracovat ve více lokalitách, zefektivňovat procesy a snižovat náklady. K uvedeným novinkám patří HP Designjet T2300 eMultifunction Printer (eMFP) - první k webu připojitelná velkoformátová tiskárna s funkcí skenování, tisku a kopírování. Je navržena tak, aby odpovídala dnešnímu stylu spolupráce a mobilní práce. Nový systém umožňuje snadné sdílení a správu obsahu s členy projektu po celém světě. Dále je tu HP Designjet T7100 Printer - vysokorychlostní černobílý a barevný tiskový systém s průlomovými celkovými náklady na vlastnictví ve srovnání s konkurenčními technologiemi a také HP ePrint & Share – technologie, která umožňuje profesionálním návrhářům automaticky vytvářet, tisknout, sdílet a spravovat soubory projektu online pomocí stolního počítače nebo mobilního zařízení.

HP Designjet T2300 eMFP nabízí web-ready řešení pro designéry
Tato tiskárna je určena hlavně pro střední a velké architektonické, inženýrské a stavební firmy. HP Designjet T2300 eMFP umožňuje profesionálním návrhářům snadno skenovat a odesílat dokumenty na web a tisknout výkresy, kdekoliv je potřeba – z týmové porady o projektu na ústředí, z jednání s klienty nebo dokonce ze staveniště. Se dvěma online rolemi tiskových médií a souběžnými funkcemi kopírování a skenování je HP Designjet T2300 eMFP předurčen ke zlepšení produktivity v každé z těchto lokalit tím, že zvládá více úkolů současně. Ve spojení s HP Designjetem T2300 eMFP zjednodušuje nová platforma HP ePrint & Share proces tisku technických výkresů. Přes online centrum ePrintCenter HP pro všechny zákazníky HP umožňuje HP ePrint & Share architektům snadno vyhledat a přistupovat ke svým plánům, nastavit rozložení stránky, vytvořit náhled tisku a vytvořit tisknutelné soubory z jediné obrazovky. Uživatelé také mohou uploadovat soubory pomocí jediného kliknutí v průběhu tisku a rychle a snadno tak sdílet návrhy se vzdálenými projekčními týmy.

HP Designjet T2300 PostScript eMFP se chlubí několika prvenstvími:
  • Prvním barevným dotykovým displejem na velkoformátové tiskárně pro jednoduché jednodotykové skenování, kopírování a tiskový provoz
  • Prvním opravdovým velkoformátovým multifunkčním zařízením s cenou pod 8.500 dolarů, což otevírá dveře k vnitropodnikovému velkoformátovému tisku více zákazníkům
  • Prvním tiskem bez ovladačů, pro přímý tisk z notebooku nebo USB disku s vyloučením tiskových ovladačů a síťových omezení
HP a Autodesk spolupracují na poskytování řešení, která pomáhají profesionálním konstruktérům zefektivnit architektonický proces a stavební cyklus. Nový zýsuvný modul HP ePrint & Share pro AutoCAD umožňuje zákazníkům zjednodušit tisk přímo z aplikace AutoCAD.
Navíc je součástí nákupu HP Designjet T2300 eMFP licence AutoCAD Raster Designu, umožňující plné skenování výkresů, tištěných plánů nebo modrotisků, které pak mohou být digitalizovány a vektorizovány pro další návrhy.

HP Designjet T7100 nabízí vysokou produktivitu a významné snížení nákladů
T7100_1039Tiskárna HP Designjet T7100 je určena pro centrální reprografická oddělení v podnicích a kopírovací domy. Zjednodušuje tiskovou produkci pro zákazníky, kteří potřebují tisknout černobíle a barevně – od jednoduchých CAD výkresů do vysoce kvalitních prezentací.
S konkurenčně nízkými celkovými náklady na vlastnictví tiskárna poskytuje alternativu k zařízením, tisknoucím pouze černobíle nebo barevně a LED technologiím, které mohou mít nákladnou údržbu. Tiskárna HP Designjet T7100 se vyznačuje modulárním designem, který umožňuje zákazníkům snadno upgradovat zařízení jako technologické postupy, a pomáhá tiskárnu bezproblémově integrovat do stávajících IT infrastruktur. Tiskárna usnadňuje a urychluje tiskovou produkci pro zákazníky tím, že nabízí: rychlost až 165 výtisků ve formátu A1 za hodinu, bezobslužný tisk s kapacitou pro řízení až tří rolí médií a systém zakládání HP Smart Roll Loading System.
Doplněk HP Instant Printing Pro poskytuje tisk bez ovladačů, takže zákazníci mohou prohlížet, upravovat a tisknout soubory bez otevření aplikací nebo úprav nastavení ovladače.
Tiskárna je k dispozici v černobílé nebo barevné verzi.

Mohlo by vás zajímat: