Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

AutoCAD LT 2011 zvyšuje efektivitu a rychlost

Čtvrtek, 09 Prosinec 2010 15:32

Tags: Autodesk | Software

autocadlt1049pgAutodesk oznámil, že AutoCAD LT 2011 nabízí oproti předchozím verzím vyšší výkonnost a produktivitu. Vyplývá to z výsledků studie poradenské firmy David S. Cohn Consulting, která porovnávala produktivitu verzí AutoCAD LT 2011 a AutoCAD LT 2008 u každodenních návrhových procesů v nejrůznějších odvětvích. Studie dospěla k závěru, že při přechodu z aplikace AutoCAD LT 2008 na AutoCAD LT 2011 dosahují uživatelé během vytváření standardních výkresů v průměru o 44 % vyšší produktivitu. Navíc je AutoCAD LT 2011 nyní certifikovaný také ve verzi pro Microsoft Windows 7, což dále zvyšuje jeho efektivitu a rychlost.

Z výsledků studie produktivity AutoCAD LT 2011 mimo jiné vyplývá, že jednodušší ovládání vylepšeného grafického uživatelského rozhraní spolu s podporou operačního systému Windows 7 znamenají nárůst produktivity jednotlivých činností v rozmezí 16 až 90 %. Uživatelé AutoCAD LT 2011 dokážou zvládnout své každodenní úkoly v průměru až o 44 % rychleji. Tato úspora času se pak promítá do významné úspory nákladů.

„V případě AutoCAD LT lze bez přehánění říci, že upgradováním na nejnovější verzi ušetří zákazníci své peníze. Vlastnosti a funkce nového softwaru totiž umožní uživatelům dokončit svou práci rychleji než při použití starší verze,“ říká David Cohn, uznávaný odborník na práci s aplikací AutoCAD a AutoCAD LT prezident nezávislé poradenské firmy David S. Cohn Consulting.

Spojení produktu AutoCAD LT 2011 a Windows 7 poskytuje zvýšenou spolehlivost a rychlost, takže uživatelé nemusí tak často přerušovat svou práci a mají navíc k dispozici:
  • vyšší výkon při práci s velkými soubory a při více současně spuštěných programech,
  • zajištění přístupu k souborům vzdáleně nebo offline,
  • úpravu geometrických tvarů s intuitivními úchopy a nabídkami,
  • nalezení příkazů jednoduše s pomocí kontextového uživatelského rozhraní,
  • používání miniatur pro rychlé přepínání mezi otevřenými soubory,
  • vytváření originálních DWG souborů a jejich ukládání v celé řadě dalších formátů,
  • automatické zálohování souborů na síťový nebo lokální disk,
  • a řadu dalších inovací.
V současnosti Autodesk nabízí AutoCAD LT 2011 se slevou 300 euro na licenci. Sleva se vztahuje na všechny licence zakoupené nejpozději 15. ledna 2011.

Mohlo by vás zajímat: