Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Navigace Mio podporují City Guide

Pondělí, 13 Prosinec 2010 13:24

Tags: GIS | GPS | Mio

GPSpoin1050Společnost Mio Technology oznamuje podporu pro aplikaci City Guide, která přináší zcela nový způsob vyhledávání cílových bodů. Tato profesionální aplikace je primárně zaměřena na ubytovací zařízení, restaurace, kulturní místa a aktuální turistické atrakce. Zásadním rozdílem oproti standardnímu seznamu POI bodů je možnost výběru například podle kvality restaurace či ubytování, jejich cenové úrovně, případně dle lokality.

Aplikace City Guide je nové a unikátní řešení pro vyhledávání a výběr kategorizovaných POI bodů. Obsahuje kategorizované POI body sedmi hlavních měst v Evropě a umožňuje najít hledaná místa pouze dle konkrétních priorit a představ. Navíc není nutné do systému vyhledávání uvádět kompletní slova, stačí pouze jejich části. Například v případě, že chcete vyhledat laciné jídlo, stačí napsat „lac jid“. Obecně pro korektní výsledek vyhledávání stačí použít výraz se třemi písmeny a více.

Možnosti vyhledávání, které City Guide nabízí uživatelům navigací Mio, jsou široké a patří k nim ubytování rozdělené podle cenové kategorie na levné, středně drahé a luxusní, stejně jako podle počtu hvězdiček na tříhvězdičkové, čtyřhvězdičkové a pětihvězdičkové hotely, penziony, ubytovny a hostely. Restaurace jsou rozděleny podle typu kuchyní na národní kuchyni, mezinárodní, francouzskou, italskou a fastfood, a dle cenové úrovně na levné, středně drahé a luxusní jídlo.

Vyhledávat lze také nejnavštěvovanější turistické atrakce, bary, kavárny a noční kluby. Dále to jsou místa pro kulturu a zábavu (divadla, kina, amfiteátry, muzea, galerie), výběr různých míst vhodných k nakupování běžných, ale i specializovaných věcí, salony krásy, lázně a místa vhodná pro různé sportovní aktivity, odpočinek i relax. Vyhledávat lze samozřejmě i body podle centrální polohy v každém městě (centrum). V rozsáhlé databázi naleznete rovněž vybrané body s podrobným popisem a obrázkem, který vám jednoduše a efektivně pomůže ke správnému výběru vhodného místa.

„Navigace Mio jsou nyní schopny odlišit se i zcela novou úrovní vyhledávání POI bodů, které společně s dalšími informacemi umožňují cestovatelům rozhodnout se na místě o svém dalším cíli,“ říká Tomáš Kudweis, obchodní a marketingový manažer společnosti Mio Česká republika a Slovensko. „Výhoda je také v rozdělení do jednotlivých kategorií, které respektují různou cenovou úroveň.“

Aplikace City Guide je dostupná pro všechny modely Mio Moov S - S505, S555, S568, S600, S605, S655, a to přímo z internetových stránek na adrese www.gpspoint.eu. Stažení aplikace je zdarma, pro přístup je třeba pouze sériové číslo navigačního přístroje, které musí odpovídat seznamu přístrojů oprávněných používat tuto aplikaci.  
Chcete-li získat více informací o produktech společnosti Mio a maloobchodních cenách, navštivte www.mio.com/cz nebo kontaktujte vašeho regionálního zástupce Mio.

Mohlo by vás zajímat: