Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Představuje se WD Scorpio Black

Středa, 05 Leden 2011 15:25

Tags: Hardware | Pevné disky

wdscorpioblack1101Společnost Western Digital oznámila distribuci nového pevného disku WD Scorpio Black 750 GB s rychlostí otáčení 7200 ot./min ve formátu  2,5 palce s rozhraním SATA. Disk je určen pro výkonné notebooky a přenosná zařízení pro ukládání dat. WD Scorpio Black, jeden z nejrychlejších disků na trhu, kombinuje rychlost otáčení 7200 ot/min a 16MB vyrovnávací paměť pro poskytování maximálního výkonu u notebooků.  Nyní je k dostání až do kapacity 750 GB. Pevný disk WD Scorpio Black poskytuje kreativním profesionálům, hráčům počítačových her a nadšencům rozšířenou kapacitu, kterou potřebují pro svoji práci či zábavu.  

Pevný disk WD Scorpio Black 750 GB používá technologii pokročilého formátování ( Advanced Format technology), a obsahuje celou škálu prvků pro zabezpečení dat včetně aktivního monitoringu a ochrany cenných dat. Celá produktová řada pevných disků WD Scorpio Black je navržena pro využití v notebookových systémech OEM partnerů a již byla testována napříč různými platformami, aby dovolila každému úspěšně zvýšit rychlost a výkon svých stávajících notebookových produktů.
Pevný disk WD Scorpio Black 750 GB (model WD7500BPKT) je v současnosti už dostupný prostřednictvím distributorů a resellerů . Doporučená koncová cena pro disk WD Scorpio Black 750 GB je 110 EUR. Pevné disky WD Scorpio Black 750 GB mají pětiletou omezenou záruku. Více informací naleznete zde.

Mohlo by vás zajímat: