Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

X-USB - dvoupásmové WiFi připojení do kapsy

Pondělí, 14 Únor 2011 20:15

Zařízení-pro-připojení-k-internetu-AirLive-x.usb-1107Firma AirLive představila nejnovější bezdrátové připojení k internetu zařízením X.USB. AirLive X.USB je vybaven dvoupásmovou technologií pro signál v pásmu 2,4 a 5 GHz a podporuje Wi-Fi síť s protokoly 802.11 a/b/g/n. Máte-li venkovní bezdrátovou síť, X.USB umožňuje počítači připojit se přímo k venkovní CPE stanici. Dá se říct, že X. USB je v současnosti nejmenším vysoce kompatibilním bezdrátovým přijímačem/klientem na světě. 

Přes své malé rozměry jde spolehlivý „WiFi dongle“ pro vnitřní i venkovní použití. Díky bezdrátové technologii typu N je AirLive X.USB schopen rychlého přenosu dat, pokud uživatel vyžaduje rychlé prohlížení internetu a stahování souborů. X.USB umožňuje připojit dvě antény na své R-SMA konektory, aby se zvýšila citlivost a omezily výpadky připojení, nebo interference v oblasti příjmu.

X.USB podporuje operační systémy jako jsou Windows 7, MAC OS X a Linux, čímž poskytuje pohodlí pro uživatele při instalaci. Ti mohou snadno Airlive X.USB připojit pomocí plug & play bez další konfigurace.
Pro více informací o tomto produktu navštivte tento odkaz.


Mohlo by vás zajímat: