Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Základní deska ASUS s kompatibilitou pro CAD softwary

Čtvrtek, 21 Červenec 2011 10:30

Tags: Asus | Hardware | P8B WS | Základní desky

Motherboard ASUS P8B WS -1129Pro potřeby profesionálních grafiků a designérů je určena základní deska P8B WS, kterou představil ASUS. Nabízí vysoký výkon ve standardu OpenGL zásluhou čipové sady Intel C206 a s použitím procesorů pro pracovní stanice řady Intel Xeon E3-1200 s paticí LGA 1155. Duální řadič Intel LAN snižuje zatížení procesoru, což umožňuje vyšší datovou propustnost sítě. Novinka má integrovaná rychlá datová rozhraní USB 3.0 a SATA 6 Gb/s. Čipová sada Intel C206 zajišťuje také výkon integrované grafické karty HD3000, který v oblasti standardu OpenGL patří k nejvyšším. Zaručena je rovněž plná kompatibilita s aplikacemi nezávislých dodavatelů softwaru (ISV), mezi něž patří Adobe Photoshop, Autodesk AutoCAD, DS SolidWorks a další.

Integrovaná čipová sada Intel 82574L LAN podporuje řadu operačních systémů, jako jsou Microsoft Windows, CenOS a Ubuntu. Model P8B WS také odpovídá certifikaci VMware v oblasti virtualizace.
Kromě procesorů pro pracovní stanice a servery řady Xeon E3-1200 lze použít i druhou generaci procesorů Intel Core i3. Deska nabízí podporu spolehlivých operačních pamětí DDR3 ECC bez vyrovnávací paměti i dostupnějších pamětí DDR3 non-ECC bez vyrovnávací paměti. Poradí i s konfiguracemi s více grafickými procesory, včetně karet NVIDIA GeForce, akcelerátorů NVIDIA Quadro a grafických karet od společnosti AMD, využívajících technologii CrossFireX.
asus-p8b-ws

Mohlo by vás zajímat: