Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Centrum digitálního tisku PrintStation.cz v Brně

Pátek, 16 Září 2011 11:07

Tags: Hewlett-Packard | PrintStation.cz | Toner Expres

PrintStationCz9144037Ve středu 14. září bylo za přítomnosti zástupců HP, firmy Toner Expres, firem sídlících ve Spielberk Office Centre a novinářů slavnostně otevřeno centrum tisku PrintStation.cz. Brněnská pobočka PrintStation.cz je pilotním projektem řetězce center digitálního tisku, které společnost Toner Expres – plánuje do 2 let otevřít v 8 největších městech ČR. Cílem PrintStation.cz je zajišťovat špičkové zpracování dokumentů zejména pro firemní klientelu. Vysokou kvalitu uživatelům zajistí technologie HP s nepřetržitým odborným servisem.

Nové možnosti pro firemní dokumenty
PrintStation.CZ přichází s rozsahem služeb a úrovní servisu, který na brněnském trhu zatím není tolik dostupný. Zajímavá je především služba online.printstation.cz, jejímž prostřednictvím je možné pohodlně a odkudkoliv zadávat zakázky a vytvářet dokumenty. K dispozici jsou stovky grafických šablon s možností přizpůsobení potřebám klienta. Výběr materiálů i dalších komponent vychází vstříc i náročným zákazníkům. PrintStation.cz nabízí širokou škálu druhů i barev papíru, obalových materiálů, vazeb a dalšího příslušenství pro profesionálně připravené dokumenty. Samozřejmostí je tisk větších nákladů či velkoplošných formátů včetně jejich dalšího zpracování.
PrintStation.CZ dále zákazníkům nabízí realizaci mailingových kampaní na klíč, včetně zpracování databáze, personalizace, tisku, kompletování a odeslání jako obchodní psaní za snížené sazby.

Rozšířené možnosti pro firemní zákazníky
Pro firemní zákazníky jsou v rámci služby online.printstation.cz připraveny další možnosti. S firemním účtem mohou zákazníci vytvářet firemní knihovny propagačních
materiálů, řídit přístupová práva k dokumentům, editovat dokumenty nebo jejich části a také zadávat zakázky k tisku.
K vytvořeným předlohám mohou uživatelé přistupovat kdykoliv a odkudkoliv. V případě nutnosti může být tisk podmíněn schválením nadřízeného.

Nemáte „logo“? Pomůžeme vám
Specialitou PrintStaton.cz je možnost vytvoření originálního loga. Profesionální a dostupné grafické služby jsou přidanou hodnotou v nabídce centra zejména pro ty, kteří potřebují profesionálně vyhlížející řešení “snadno a rychle”.

Sortiment pro vaše kanceláře
PrintStation.CZ své služby realizuje pomocí produktů značky HP. Disponuje tak kompletním spotřebním materiálem k tiskárnám a multifunkčním zařízením, zajišťuje údržbu a servis, i ekologickou likvidaci prázdných kazet. Pokud tedy máte ve své kanceláři tisková zařízení nejen značky HP, centrum PrintStation.cz je pro vás partnerem i v tomto ohledu.
PrintStation1137
„Společnost Toner Expres je specialistou na kancelářský tisk a jejím posláním je naplňovat motto Vy tisknete, my se staráme,“ říká Tibor Brunclík, ředitel společnosti, a dodává: „Věříme, že ve spolupráci se společností HP, jejíž tiskové produkty jsou v centru použity, uspokojíme jakékoliv potřeby nejen stávajících zákazníků, ale především zákazníků nových.“
PrintStation.CZ naleznete v přízemí areálu Spielberk Office Centre, Holandská 2/4, Brno. Veškeré informace pro zákazníky jsou dostupné také na webových stránkách centra.


Mohlo by vás zajímat: