Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Webový seminář MATLAB

Úterý, 27 Září 2011 07:18

Tags: Humusoft | MATLAB | Vzdělávání | Webinar

HumusoftMatlab1139Tvorbou samostatných aplikací, internetových aplikací a doplňků pro Microsoft Excel se bude zabývat webový seminář pořádaný společností Humusoft ve středu 12. října 2011. Začátek ve 14:00, délka 75 minut. Pro sledování webového semináře je nutné se nejprve zaregistrovat. Sledování webového semináře probíhá přes WebEx rozhraní. Ke vstupu do tohoto rozhraní použijte internetový odkaz a Registration ID, které obdržíte emailem po registraci.

Přístup je otevřen v den, kdy je webový seminář vysílán, přibližně 30 minut před jeho začátkem. Pro správnou funkci rozhraní je nezbytné použít WebEx plugin (v průběhu přihlašování se nabídne možnost jeho instalace). V průběhu semináře je možné vyvolat několik oken pomocí grafického ovládacího panelu. Nejdůležitější je panel Q&A (ikona s otazníkem), kde je možné klást textové dotazy přednášejícímu. Vybrané dotazy budou v závěru semináře zodpovězeny.
Obsah semináře se zaměřuje na nasazení aplikací vytvořených v MATLABu pro uživatele, kteří MATLAB nemají. Prostřednictvím příkladů bude předvedeno, jak je možné vytvářet v MATLABu samostatně spustitelné aplikace, komponenty pro jazyk Java nebo .NET, a jak vytvořit samostatné doplňky pro Microsoft Excel. Také zde bude ukázána možnost nasazení vytvořené aplikace na internet.
Tento webový seminář/tutorial je určen uživatelům, kteří znají MATLAB a mají zájem dozvědět se více do hloubky o možnostech integrace a nasazení aplikací vytvořených v MATLABu:
  • Tvorba samostatně spustitelných aplikací
  • Začlenění programových komponent do programových prostření Java a .NET
  • Nasazení aplikací vytvořených v MATLABu na internet
  • Tvorba samostatných doplňků pro Microsoft Excel

Mohlo by vás zajímat: