Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Počítačová škola Gopas nabízí kurzy AutoCADu

Čtvrtek, 27 Říjen 2011 12:57

Tags: AutoCAD | Autodesk | Gopas | Vzdělávání

Gopas_1143S novou nabídkou specializovaných kurzů na projekční a konstrukční software AutoCAD nyní přichází Počítačová škola Gopas. Ta se právě stala Autorizovaným školicím centrem společnosti Autodesk. V nabídce Gopasu najdete kromě kurzů různých úrovní pokročilosti programu AutoCAD také kurzy práce s Autodesk Inventor 7, kde si osvojíte metodiku tohoto programu pro konstrukční modelování. Gopas se snaží formou svých kurzů maximálně vycházet vstříc potřebám klientů.

Kromě autorizovaných kurzů, kde na konci každého školení obdrží účastníci certifikát společnosti Autodesk, si mohou absolventi prověřit nabyté znalosti při certifikační zkoušce v testovacích centrech Počítačové školy Gopas v Praze nebo Brně.
„Z našich kurzů AutoCAD si vyberou jak ti, kteří se chtějí naučit základy práce v programu, tak zájemci o pokročilé techniky jako je třeba práce v 3D rozhraní,“ říká výkonný ředitel Počítačové školy Gopas Jan Dvořák. „Naši lektoři umějí připravit požadovaný kurz pro každého na míru. Dokonce jsme schopni za klienty přijet s naší mobilní učebnou, pokud je to třeba,“ shrnuje hlavní výhody kurzů Jan Dvořák.
Více informací ke kurzům najdete zde.

Mohlo by vás zajímat: