Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Technický seminář Delcam 2012

Pondělí, 14 Květen 2012 10:49

Tags: Delcam | MachineDNA | Seminář | Uživatelé | Vortex

Delkam Vortex - 1220Společnost Delcam zve na letošní Technický seminář Delcam 2012, který tento rok představuje revoluční patentované technologie pro efektivní frézování a přináší další novinky z CAD/CAM odvětví s přímou návazností na CNC programování. Akce se koná 6. června.2012 od 8:30 do 14:30 v hotelu Bobycentrum v Brně. Seminář je určen pro veřejnost, uživatele řešení Delcam i tisk a je zcela zdarma. Přijďte objevit nejnovější efektivní technologie v CNC programování. Přihlaste se co nejdříve, počet míst je maximálně 120.

V české a slovenské premiéře se představí Delcam Vortex a MachineDNA
Zcela nové technologie pro nejefektivnější hrubování v historii CNC programování představuje Delcam právě na technickém semináři v Brně. Jedná se o nové patentované technologie, které kompletně mění přístup k hrubování, a které vygenerují co nejkratší možnou dráhu nástroje při zachování konstantního posuvu, který se nemění v rádiusech, které nejsou z hlediska tvaru plochy potřebné.

Výsledek obrábění ukazuje nejlépe video Delcam Vortex a MachineDNA na YouTube


Všichni uživatelé s platnou údržbou získají technologii Vortex jako aktualizaci zdarma. Technologie Delcam Vortex se postupně objeví v CAD/CAM programech PowerMILL, FeatureCAM, PartMaker a v budoucnu se zvažuje i zařazení do programu ArtCAM. Technický seminář bude ukazovat i další novinky z našich řešení a ukáže možnosti, tipy a triky ze všech programů nabízených Delcamem.

Mohlo by vás zajímat: