Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Dassault vydal SolidWorks 2013

Úterý, 11 Září 2012 13:21

Tags: 2013 | Dassault | SolidWorks | Systèmes

SW2013-1237Dassault Systèmes uvedl na trh SolidWorks 2013 s novými a vylepšenými designovými aplikacemi, které zrychlují tvorbu modelu, zjednodušují vývojový proces a posilují kooperaci. První oficiální seznámení prodejců z z oblasti střední a východní Evropy proběhlo 6. září ve Wroclawi, o den později se tamtéž seznámili s některými novinkami i odborní novináři z Polska, Maďarska, Slovenska a Česka. Počet vylepšení podle přání uživatelů je větší než 200, mezi nimi např. nové možnosti kreslení, simulace submodelů, odhad nákladů, síťové renderování a větší možnosti sdílení a konektivity nejen ve firmě samotné, ale i se zákazníky.

Díky možnostem vlastního nastavení by se měli i noví uživatelé rychle zaučit, a ti zkušenější využít rychleji a efektivněji sofistikovanější prostředí, které v sobě zahrnuje zkušenosti z předešlých už 20 vydání. Uživatel by si tak měl jednoduše a rychle moci nastavit formu, střih a funkce svého designu.
SolidWorks 2013 doplňují v Profi verzích balíčky SolidWorks Plastics a SolidWorks Electrical, které uživatelům pomohou se zjednodušeným designem, minimalizací chyb a rychlejším uvedením na trh.
UBurknews2013-1237
Uwe Burk při prezentaci úspěchů společnosti DS SolidWorks a manuál s přehledem novinek v SolidWorks 2013
Andreas Spieler a Miloš Hrazdíra - 1237Andreas Spieler (stojící) a Miloš Hrazdíra při prezentaci novinek v SolidWorks 2013 na tiskové konferenci ve Wroclawi

Mohlo by vás zajímat: