Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Eurocopter více využívá PTC technologie

Úterý, 25 Prosinec 2012 17:06

Tags: EADS | Eurocopter | PTC | SCDM | SLM

Eurocopter-1252wSpolečnost PTC oznámila 19. prosince, že Eurocopter, dceřiná společnost EADS, rozšiřuje použití PTC technologických řešení, aby mohla zvýšit svůj podíl na podpůrných službách. V roce 2008 si vybrala společnost EADS technologická řešení PTC jako páteř své platformy PHENIX Master Product Definition, iniciativy pro harmonizaci svého Product Lifecycle Management (PLM) prostředí v celé společnosti. Nejnovější milník v tomto dlouhodobém vztahu je dán dokončením nasazení nového systému Spares Configuration Data Management (SCDM), který využívá PTC technologii pro efektivní správu náhradních dílů napříč globální servisní sítí Eurocopteru.

Tato nejnovější iniciativa značí expanzi vztahu mezi dvěma společnostmi do perspektivní oblasti zvané service lifecycle management (SLM) a přímo napomáhá Eurocopteru při dosahování cíle růstu jeho obchodu se službami.
V současném vysoce konkurenčním globálním prostředí se malí výrobci stále více obracejí na svoje servisní organizace, čímž chtějí odlišit své tržní nabídky, posílit své vztahy se zákazníky a poskytovat jim tak zvýšenou hodnotu. Na podnikové úrovni vytýčila společnost EADS agresivní vizi pro zvýšení svých příjmů za služby na 25 % celkových příjmů v roce 2020. Pro Eurocopter je úspěšné provedení zákaznické strategie služeb rozhodující pro dosažení cíle celkového růstu a ziskovosti.
Service Lifecycle Management podnikových aplikací umožní výrobcům a jejich partnerům ze servisní sítě optimalizovat systém procesů, které slouží k zajištění zákaznického servisu po celou dobu provozuschopnosti výrobku. Pravá podniková SLM řešení spojují servisní plánování, poskytování a analýzu výkonu do úplného a strategického pohledu na služby, který pomáhá zvýšit výnosy ze služeb a ziskovost.

Mohlo by vás zajímat: