Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

3D tiskárny na veletrhu Reklama-Polygraf 2013

Středa, 03 Duben 2013 08:51

Tags: 3D tisk | Polygrafie | Reklama-polygraf | Tisk | Veletrh | Výstava

Reklama-Polygraf-2013Letošní veletrh Reklama-Polygraf 2013 bude ve znamení změn a inovátorství. V doprovodném programu se objeví oblíbené téma 3D tiskáren, budete moci upřít zraky na novinky z oboru, nové exponáty, či se účastnit vybraných workshopů. Navíc je velký důraz kladen na online média a marketing. Zde se otevřou brány všem milovníkům sociálních sítí a médií. Prostě v areálu PVA Expo Letňany bude letos „šrumec“. Vystavovatelé se mohou těšit na kvalitní zázemí a full servis, jak ze strany organizátorů ze společnosti MIP, tak také ze strany veletržní správy PVA Expo Praha v Letňanech.

Vystavovatelé mají navíc šanci přihlásit se nejen k samotné vlastní expozici, ale také k doprovodnému programu, který je vhodný pro představení novinek, či vlastních exponátů, či řešení.

„Letos si myslím, že to bude opravdu velmi zajímavé. Jak pro odborníky, tak pro laickou veřejnost. Proto by v Letňanech neměl chybět žádný milovník, či uživatel nástrojů reklamy, tisku, polygrafie, či online médií. Věřím, že si každý přijde na své,“ dodává ředitel veletrhu Zdeněk Sobota.

Jedinečnost této akce v ČR, která slaví své dvacáté výročí, spočívá v také jejím pojetí tradičních odvětví polygrafie a tisku.

„Snažíme se zdánlivě obyčejné věci přinášet novou formou a optikou, proto jsme změnili místo veletrhu. Chceme více interaktivních přednášek, vizuálních ukázek a workshopů. Chceme získat na veletrh také co nejvíce vhodných exponátů, které si budou moci návštěvníci prostě osahat. Tiskařina a polygrafie, prostě nemusí být suchá, ale chceme ukázat i tu sexy stránku zdánlivě odborných témat. Každý si bude moci najít to své. A věřím, že i vystavovatelé k tomu tak přistoupí,“ dodává Sobota.

Uzávěrka přihlášek je letos stanovena na 22. dubna.

„Zájemci o účast na veletrhu, neváhejte s odesláním přihlášek, protože i přes navýšení kapacit, bude dle mého výstaviště vyprodáno,“ upozorňuje potenciální vystavovatele veletrhu Sobota.

Více informací o veletrhu získáte na www.reklama-fair.cz.


Mohlo by vás zajímat: