Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Schott System nabízí Pictures by PC 3.6

Pátek, 05 Duben 2013 14:34

Tags: CAD | CAM | Pictures by PC | Schott Systeme

schott-1314Německá softwarová vývojářská společnost Schott Systeme, která působí na trhu již 25 let, nabízí nově svůj CAD/CAM software Pictures by PC ve verzi 3.6. Čas pro NC programování nebo frézování je nyní významně snížen, a to díky novým obráběcím strategiím. Například hybridní dokončování vytváří dráhu nástroje během jediné dokončovací operace, aby se optimalizovalo a zkombinovalo strojní zpracování po stranách a na plochách. Vylepšené je rozpoznávání zbylého materiálu jak analýzou, tak značkami, které vyžadují další zpracování menším nástrojem.

Díky tomu je zbytkový materiál zcela odstraněn. Dosavadní operace s kapsami jsou nyní doplněny o trochoidální frézování. Radiální dráhy nástroje usnadňují obrábění extrémně tvrdých materiálů, vylepšují dynamiku a prodlužují životnost nástroje. Novinkami jsou vylepšení simulace dráhy nástroje, kombinace stávajícího frézování, 5osé simultánní a soustružnické operace pro kompletní integrované frézování a obrábění.

Ve dnech 8. až 12. dubna 2013 najdete firmu Schott Systeme na výstavě Hannover Messe, konkrétně u společnosti INTEC International v hale 7 na stánku E48, kde se můžete seznámit se všemi novinkami.


Mohlo by vás zajímat: