Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

WD a SanDisk spolupracují na produkci SSHD disků

Středa, 08 Květen 2013 14:52

Tags: Hybridní HD | SanDisk | Spolupráce | SSHD WD Black | Western Digital

WD-Ultra-Slim-Black-1319Společnosti WD a SanDisk Corporation oznámily spolupráci při produkci hybridních ukládacích zařízení, které budou mít ve své třídě nejlepší technologie paměti flash od společnosti SanDisk a nejlepší technologie pevných disků od WD. SanDisk nyní dodává úložiště SanDisk iSSD do hybridních disků SSHD WD Black, které svým rozměrem patří mezi nejtenčí na světě. Tyto disky vyžívají jak proprietární hybridní technologie, tak technologie průmyslového standardu SATA IO. Paměť SanDisk iSSD přináší diskům elegantně vyvážený poměr výkonu, nízké spotřeby, ceny, spolehlivosti a kompaktního rozměru.

Hybridní disky vycházejí vstříc rostoucí chuti spotřebitelů po stále větším digitálním obsahu a nabídnou společně s rychlostí technologie flash vice než dostatečnou kapacitu, datovou prostupnost a odezvu. To vše v ultra štíhlém formátu.
Zařízení těchto rozměrů jsou klíčová pro výrobce počítačů, kteří chtějí produkovat štíhlejší zařízení. SSHD WD Black jsou navrženy pro integraci do notebooků, které jsou nejtenčí na trhu. Hybridní disky WD Black SSHD o tloušťce 5 mm nabízejí 500 GB a zabírají téměř o 50 % méně prostoru než současné disky určené pro notebooky (jejich tloušťka je přibližně 9,5 mm). Nízkoprofilový hybridní disk je doplněn extrémně malým úložištěm SanDisk iSSD, který využívá 19nm (nanometrovou) technologii, nejmenší a nejpropracovanější proces výroby polovodičů.
Hybridní WD Black SSHD 5 mm je dodáván OEM partnerům pro výrobu mobilních zařízení současně s dalšími tloušťkami, které jsou 7 mm a 9,5 mm.


Mohlo by vás zajímat: