Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Autodesk Live 2014 Roadshow přilákala odborníky

Čtvrtek, 06 Červen 2013 09:24

Tags: Autodesk | CAD Studio | Live 2014 | Roadshow

CAD Studio Roadshow2013-1323Akciová společnost CAD Studio přivítala tři stovky konstruktérů, projektantů, architektů, návrhářů i manažerů na rozsahem ojedinělé sérii akcí v Praze, Brně, Ostravě, Plzni a Pardubicích. Třetí ročník roadshow plné užitečných novinek převážně z oblastí počítačem podporovaného navrhování a správy dat těží z odborného zázemí týmu specialistů CAD Studia, možností moderních technologií Autodesku i doprovodných on-line seminářů. Účastníky víceoborové Autodesk Live 2014 Roadshow nejvíce zaujaly nové produkty a řešení Autodesk Design Suite 2014, doplněné o nadstandardní služby a aplikace dodávané CAD Studiem.

V centru pozornosti a četných dotazů se ocitly nástroje pro simulace, Factory Design Suite pro navrhování technologických linek a také zpracování 3D skenů, PDM i PLM systémy a cloudové služby Autodesk 360 nebo projekční nástroje pro informační model budovy (BIM) a katastrální data RÚIAN.

Jan Binter, ředitel společnosti CAD Studio, akci hodnotí takto: „Při tolika novinkách, které každý rok uvádíme na trh, je klíčové dát prostor našim zákazníkům, aby si moderní technologie mohli na vlastní oči prohlédnout a osahat, podívat se na praktické příklady použití a posoudit, kde jim softwarové nástroje mohou pomoci při kreativní práci i úspěšnějším podnikání. Mnoho uživatelů nám potvrdilo, že sady oborově zaměřených a snadno spolupracujících aplikací Autodesk Design Suite jim přinášejí více svobody – od prvotních konceptů přes optimalizace s využitím analýz či simulací až po realizaci a výrobu. Mohou se tak lépe soustředit na tvůrčí práci, ne na hledání a správu souvisejících nástrojů, které potřebují pro každodenní práci.“

Nejšťastnější z návštěvníků i letos odjížděli bohatší o užitečné ceny: dvojici tabletů s nakousnutým jablkem a polohovací zařízení 3Dconnexion.

Čeští uživatelé, zvláště v oblasti architektury a stavebnictví, vždy velmi vítají produkty lokalizované do rodného jazyka. Společnost CAD Studio se jim rozhodla udělat radost a pro zcela nový Autodesk Revit LT 2014, který je odlehčenou, ale překvapivě velmi funkčně vybavenou verzí nejznámější 3D BIM aplikace pro architekturu a stavební projekci, připravila češtinu. Autodesk Revit LT 2014 byl poprvé představen právě na Autodesk Live 2014 Roadshow. Videoukázku českého prostředí Revitu LT najdete zde.


Mohlo by vás zajímat: