Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

LMI přichází s 3D skenerem HDI 120

Pátek, 27 Září 2013 09:06

Tags: 3D skener | Hardware | HDI 120 | LED technologie | LMI

LMI HDI 120-1339Kanadská společnost LMI Technologies (LMI) se věnuje více jak 35 let nejen 3D skenování, ale také měření a technologiím pro vizualizaci dat. Jejich novinkou, uvedenou na veletrhu TCT Show + Personalize, je 3D skener HDI 120. Jde o nejmenší skener využívající modrou projekční LED technologii, který je díky svým rozměrům vhodný do malých prostor. Výsledky jsou ve vysokém rozlišení, přesné a podporovány jsou opakované výsledky skenování. LMI svůj produkt postavilo od základů – od konceptu, přes design až po výrobu.

Skener HDI 120 je užitečný pro reverzní inženýrství, 3D kontroly, měření a vizualizaci. Má pevné, hliníkové tělo, odolné proti prachu a vodě (stupeň krytí IP67), a je předkalibrovaný pro operace v nepříznivém prostředí. Díky softwaru FlexScan3D je možné naskenovaná 3D data ihned zpracovat – editovat, zarovnat nebo sloučit dokumenty. HDI 120 je prvním v řadě kompaktních skenerů, další modely se chystají. Je možné jej objednat už dnes.
Aktuálně asi nejvhodnějším dealerem tohoto skeneru pro zákazníky z ČR by mohla být slovenská firma 3D Space z Martina, která je uvedena mezi evropskými partnery společnosti LMI. Její web 3dspace.sk je ve výstavbě.


Mohlo by vás zajímat: