Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Cradle expanduje do Evropy

Úterý, 08 Říjen 2013 09:25

Tags: CFD | Cradle | Produktový design | SC/Tetra | scSTREAM

cradle CFD-1341Společnost Cradle North America Inc. z Daytonu v USA založila evropskou kancelář v Lyonu ve Francii, která bude základem evropské operace firmy. Cradle obsluhuje již přes 29 let několik stovek japonských společností a během posledních pěti let se rozrůstá do celého světa. Obsluhou širokého spektra průmyslových odvětví získala bohaté zkušenosti a znalosti, jak pomocí CFD softwaru a služeb zlepšit návrhy projektů. Otevření evropské pobočky je dalším krokem, jak produkty Cradle ovlivnit globální inženýrství.

Mezi prioritami evropské kanceláře bude řízení evropského prodeje a podpory, navýšení povědomí o Cradle produktech v Evropě prostřednictvím strategického marketingu a poskytování školení a seminářů pro zkušené uživatele i nováčky a zájemce o Cradle produkty všech úrovní.
Firma Software Cradle (www.cradle-cfd.com) byla založena v roce 1984 s cílem rozvíjet praktický CFD software, který zkracuje čas potřebný k vývoji produktového designu a zároveň umožňuje vyšší kvalitu výrobků a výkon. Prostřednictvím zkušeností, technologií a znalého personálu vyspěla v předního japonského vývojáře vědeckého softwaru. Nyní rozšiřuje svou činnost po celém světě prostřednictvím nabídky svých hlavních produktů SC/Tetra a scSTREAM. Jako přední společnost v oblasti CFD softwaru bude i nadále poskytovat zákazníkům unikátní a spolehlivá řešení zaměřená na kvalitu výrobků, hodnotu, tvořivost a inovaci.


Mohlo by vás zajímat: