Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Webcast 3D Systems o aditivní výrobní strategii

Pátek, 01 Listopad 2013 16:58

Tags: 3D Systems | 3D tisk | Aditivní výroba | Webcast | Živé vysílání

Webcast 3D Systems-1344Výrobci všech velikostí potřebují seriózně vyhodnotit aditivní výrobu (Aditive Manufacturing – AM) jako doplněk ke stávajícím a tradičním výrobním metodám, ale pro mnohé je technologie a její výhody ještě docela záhadou. Předtím než investujete do technologie, je důležité, abyste si vytvořili direktivní firemní strategii, která odráží oblasti, kde se vaše výrobní operace mohou přinášet skutečný prospěch. Podívejte se bezplatné webové vysílání s odborníky, kteří se podělí o své zkušenosti o tom, proč tvořit kombinované firemní strategie a jak je aditivní a tradiční výroba rozhodující pro váš budoucí úspěch.

Poslechněte si, jak dále vyjmenované tři pilíře dostupnosti tvoří páteř strategie aditivní výroby:

  • Mapování toku hodnot pro snížení dodacích lhůt
  • Návrh výkonu k zajištění návrhů nejnovějších výrobků bez časových nebo nákladových kompromisů
  • Redukce přebytku snížením počtu dílů a dodavatelů

Tim Shinbara-Jim Williams-13443D tisk může přinést výrobnímu prostředí velké výhody, ale pouze v případě, kdy každý – od generálního ředitele až konstruktéry – chápe, jak to funguje a jak to bude aplikováno.
Nenechte si ujít příležitost sledovat živé vysílání a zdokonalte své výrobní strategie. Vysílání proběhne ve středu 13. listopadu 2013, díky časovému posunu začíná ve 20.00 SEČ a potrvá jednu hodinu. Přednášejícími jsou Tim Shinbara (vlevo), technický ředitel Sdružení pro výrobní technologii, a Jim Williams, viceprezident pro letectví a obranu, výrobní inovace a program rozvoje 3D Systems.


Mohlo by vás zajímat: