Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Dassault Falcon Service využívá nástroje Systran

Úterý, 05 Listopad 2013 12:56

Tags: Dassault Falcon Service | DSF | Enterprise Server 7 | Překlady | Systran

systran-en-server-7-1345Systran oznámil, že Dassault Falcon Service zvolil překladatelské nástroje Systran s cílem usnadnit srozumitelnost své anglické dokumentace. Dceřiná společnost Dassault Aviation se nachází na letišti Paris- Le Bourget, Dassault Falcon Service (DFS) je největším světovým centrem údržby letadel Falconu. Poskytuje svým zákazníkům komplexní škálu služeb, včetně plánované údržby, rekonstrukce a modernizace interiéru, úpravy motoru a avioniky, servis, opravy a zkoušení zařízení.

K poskytování těchto služeb tak rychle, jak jen to je možné a v souladu s požadavky na jakost, provádí servisní technici svou práci podle doporučení na kontrolních kartách, vytvořených a napsaných v angličtině výrobcem letadla. Jako součást výcvikového plánu v anglickém jazyce se DFS snaží nasadit nástroje, které by pomohly s pochopením, a proto se obrátil na automatické překladatelské řešení Systranu. Smysl nasazení těchto nástrojů je dvojí: posílení servisních techniků v ​​oblasti jazykové soběstačnost dodáním přímých, vysoce výkonných nástrojů podporujících porozumění, a vyrovnání se s rostoucími potřebami zaměstnanců v oblasti překladu.
Vzhledem k těmto potřebám navrhl Systran využití svého řešení Systran Enterprise Server 7. Jeho nasazením na intranetu DFS a zpřístupněním některým zaměstnancům toto řešení splňuje omezení stanovená IT oddělením, zejména ta, která se týkají bezpečnosti. Dvojjazyčný francouzsko- anglický slovník obsahuje specifickou odbornou slovní zásobu DFS a byl speciálně vyvinut k zajištění významu překladů a jejich dodržování uživateli. Na základě stávajících příruček pro údržbu, které již byly přeloženy, Systran také zavedl strojově-výukové nástroje k vytvoření překladatelského modelu, který přispívá ke konečné kvalitě překladu.


Mohlo by vás zajímat: