Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nová sublimační tiskárna Epson pro potisk textilu z role na roli

Pátek, 22 Listopad 2013 12:44

Tags: Epson | SC-F7100 | Sublimace | SureColor | Textil | Tiskárna | Velkoformát

Epson-SureColor-SC-F7100-1347Společnost Epson uvádí na trh produkt SureColor SC-F7100, vysoce produktivní, spolehlivou a flexibilní 64palcovou sublimační tiskárnu. Po úspěchu SC-F7000 zareagovala společnost Epson na názory zákazníků, kteří si přáli tiskárnu pro tisk na textil určenou pro malé a středně velké výrobní tiskové zakázky. Tiskárna SureColor SC-F7100, vyvinutá a vyrobená výhradně společností Epson, nabízí vylepšenou jednotku automatického navíjení s přesným napínáním, novou jednotku dohřevu po tisku a volitelný sušicí systém pro zajištění vyšší spolehlivosti a efektivity při výrobě textilu z role do role. SureColor SC-F7100 je ideální pro zákazníky, jako jsou například středně až velkoobjemoví výrobci měkkých poutačů, kteří chtějí využít rostoucí poptávky po textilní výrobě.

Ať už potřebujete reagovat na měnící se módní trendy, nebo zajistit výrobu propagačního materiálu pro nadcházející místní, celonárodní nebo další velmi významné akce, tisk položek, jako jsou měkké poutače, sportovní oblečení, oděvy, doplňky nebo různá zařízení, je s tiskárnou SureColor SC-F7100 efektivní a snadný.
Vylepšená navíjecí jednotka společně s přesným napínáním snižuje nároky na obsluhu, takže uživatelé se mohou s klidem spolehnout na SureColor SC-F7100, aniž by bylo třeba ji neustále sledovat. Navíc jednotka dohřevu a volitelný systém sušení tisku zajišťují rychlé schnutí, což uživatelům šetří cenný čas.
V rychlé, hospodárné a spolehlivé tiskárně SureColor SC-F7100 byly zúročeny zkušenosti společnosti Epson v oblasti technologie hardwaru a tiskových hlav. Tím je zajištěna bezkonkurenční spolehlivost vedoucí ke špičkovému výkonu, nízkým provozním nákladům a trvanlivosti. Základem spolehlivosti tiskárny SureColor SC-F7100 je osvědčená a spolehlivá technologie společnosti Epson na výrobu tiskových hlav TFP Micro Piezo. Jedná se o uznávanou spolehlivou technologii, která minimalizuje prostoje, a tím zvyšuje produktivitu.
Díky ekologickým inkoustům UltraChrome DS na vodní bázi od společnosti Epson si mohou být uživatelé jisti, že budou mít konzistentní vysoce kvalitní výstup, plný živých a jemných detailů a hladkých přechodů. Tento inkoust zaručuje živé barvy, ostré kontury a plynulé přechody a poskytuje výjimečnou odolnost vůči světlu, praní, otěru a potu. CMYK tiskárna SureColor SC-F7100 s podáváním papíru v rolích funguje se všemi předními sublimačními transferovými papíry a širokou řadou materiálů potahovaných polyesterem na široké nabídce nosných médií, včetně textilií, oblečení a pevných materiálů, jako jsou překližka, kovy a plasty.
Vysokou produktivitu zajišťuje výstup až 58 m2/hod., nebo typicky 30 m2/hod. v produkčním režimu se dvěma průchody. Dále je k dispozici systém dolévání inkoustů o objemu 1,5 l s litrovými (1,08 kg) sáčky inkoustu s dlouhou životností.
Uživatelé od tiskáren Epson očekávají flexibilitu a snadné použití, SureColor SC-F7100 proto není žádnou výjimkou. Dodávaný RIP software Epson Professional Sublimation Edition, který pro společnost Epson vytvořila společnost ErgoSoft, významně urychluje a usnadňuje výrobu vysoce kvalitního výstupu. Zakládání médií může provádět jedna osoba, což výrazně usnadňuje práci s tiskárnou a manipulaci s médii. Snadné použití platí také pro displej LCD, který je velmi intuitivní. Co se týče obsluhy, je tiskárna SureColor SC-F7100 velmi nenáročná, a díky výhodné pořizovací ceně a ceně inkoustu navíc nabízí nízké celkové náklady na vlastnictví (TCO).
SureColor SC-F7100 bude k dispozici od ledna 2014.

Hlavní vlastnosti

  • Produkt společnosti Epson, který se vyznačuje výkonem, kvalitou a spolehlivostí a nízkými celkovými náklady na vlastnictví (TCO)
  • Osvědčená tisková hlava TFP Micro Piezo společnosti Epson s vysokou výrobní kapacitou a dlouhou životností
  • Obraz ve vysokém rozlišení až 720 x 1 440 dpi
  • Tisk na širokou škálu sublimačních transferových papírů až do šířky 64 palců (1 625 mm)
  • Vysoce kvalitní výstup vylepšený pomocí technologie proměnlivé velikosti kapek inkoustu
  • Vysoce spolehlivá automatická navíjecí jednotka do 40kg a přesností převíjení ± 2,5 mm
  • Rychlé schnutí díky koncovému dohřevu s teplotou v rozmezí 30–55 °C
  • Systém vkládání médií jednou osobou pomocí zvedacích pák; automatické ovládání systému napínání médií
  • Vysokou produktivitu zajišťuje výstup až 58 m2/hod., nebo typicky 30 m2/hod. v produkčním režimu se dvěma průchody.
  • Integrovaný systém dolévání inkoustů o objemu 1,5 l s litrovými (1,08 kg) sáčky inkoustu zaručuje nízké nároky na údržbu a delší dobu tisku.
  • Speciálně vyvinutý inkoust na vodní bázi Epson UltraChrome DS produkuje zářivé barvy, ostré kontury a plynulé přechody s výjimečnou odolností vůči světlu, praní, otěru a potu.
  • Možnost kontroly nad odstínem nebo tónem černé barvy přidáním jiných barev, je tedy možné vytvářet teplé nebo studené odstíny černé
  • Je dodávána se špičkovým softwarem RIP ErgoSoft

Mohlo by vás zajímat: