Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Dassault Systèmes zve na 3DExperience Forum 2014

Čtvrtek, 19 Červen 2014 12:44

Tags: 3DEXPERIENCE | Dassault | Forum | Karpacz | Polsko | Systèmes

DS 3dexperience forum 2014-1425Společnost Dassault Systèmes letos zve na první společné 3DExperience Forum pro region střední a východní Evropy, které se bude konat v hotelu Golebiewski ve dnech 23. – 24. října v polské Karpaczi. Celá akce bude mít nový a atraktivnější formát, který lépe vyhoví potřebám vašeho podniku. Mezi novinkami budou například „kulaté stoly“, na nichž budete moci diskutovat se zákazníky, partnery a specialisty z Dassault Systèmes o nových řešeních, nebo See & touch 3DExperience – interaktivní platforma, kterou si můžete sami vyzkoušet na jednotlivých setkáních.

Rovněž budete mít příležitost se seznámit s významnými představiteli, lídry, odborníky a uživateli z různých odvětví a zemí.
Tématem tohoto roku je „Doing business in the Age of Experience“ (Podnikání v éře zkušeností). V dnešní propojené společnosti vznikají nové obchodní modely, spotřebitelé očekávají okamžitou reakci, inovativní, snadné a uspokojivé předvedení produktů. Abyste mohli vycházet zákazníkům maximálně vstříc, vytvořili v Dassault Systèmes platformu Business Experience. Ta je k dispozici jako lokální řešení nebo prostřednictvím veřejného či privátního cloudu.

Registrace je zdarma!

Představení jednoho z hlavních mluvčích:
Matthew CARTER – výkonný ředitel stáje Lotus Formule 1
Jeho úkolem je zajistit, aby tým Lotusu vyrostl v reálného vyzyvatele a stal se dlouhodobě vážným kandidátem na zisk titulu královské soutěže automobilového sportu. Stavět chce na základech položených v posledních několika letech. Matthew se soustředí zejména na jedinečný přístup svého týmu k F1, návratnost investic partnerů a na naplnění představ partnerů, zaměstnanců i fanoušků.

Předběžný program akce naleznete na těchto odkazech:
První den - 23. října
Druhý den - 24. října

Druhý den bude probíhat výše zmíněnou formou kulatých stolů zaměřených na témata, která si můžete vybrat už při registraci.
Nepromeškejte příležitost vidět novinky a aktuální trendy letošního roku a přijďte s ostatními sdílet zkušenosti na 3DExperience Forum. Nenechte si ujít příležitost dozvědět se novinky, a co stojí za prvním společném 3DExperience Forem.

Pokud máte zájem o rezervaci pokoje za zvýhodněnou cenu, vyplňte přiložený formulář a zašlete ho přímo na adresu karpacz@golebiewski.pl.


Mohlo by vás zajímat: