Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Portál MujSolidworks.cz potěší české uživatele Solidworks

Středa, 10 Červen 2015 23:00

Tags: Blog | Diskusní fórum | MujSolidworks | SolidVision | SolidWorks

mujsolidworks-promo-1524Brněnská společnost SolidVision počátkem června spustila ostrou verzi portálu MujSolidworks.cz, který kombinuje magazín, diskusní fóra, pracovní nabídky a sociální síť pro uživatele softwaru Solidworks. Odborný portál MujSolidworks.cz je co do rozsahu a nabízených služeb jedinečným komunitním portálem pro uživatele Solidworks u nás a na Slovensku. Jeho základem byly dva úspěšné projekty – blog Solidworks.caxmix.cz a diskusní fórum Solidworksforum.svobodne.net.

Ty SolidVision integroval do jednotného prostředí webu MujSolidworks.cz a již nyní je navštěvován řádově tisíci unikátních uživatelů měsíčně a se spuštěním diskusních fór, ke kterému došlo právě nyní, jeho návštěvnost ještě výrazně vzroste.

MujSolidworks.cz sestává ze tří stěžejních sekcí:

  • Magazínu nabízejícího nejzajímavější aktuality a především pak stovky praktických tipů a návodů věnovaných softwaru Solidworks.
  • Diskusního fóra, na kterém je již v tuto chvíli registrováno více než tisíc aktivních uživatelů, kteří si zde mohou vyměňovat vlastní zkušenosti nebo řešit problémy za asistence špičkových specialistů z oddělení technické podpory společnosti SolidVision.
  • Nabídek práce zaměřených na profese s úzkou vazbou na využívání softwaru Solidworks.

Veškeré funkce portálu propojuje uživatelský profil, který si může kdokoliv vytvořit zdarma. Profil je pro uživatele místem, odkud může sledovat veškeré své aktivity na webu, komentovat články nebo si soukromě dopisovat s ostatními.
Díky responzivnímu chování ve všech jeho částech je web MujSolidworks.cz snadno použitelný na osobních počítačích stejně jako na tabletech nebo na mobilních telefonech. Vývoj portálu bude dále směřovat k funkcím jednoduché „sociální sítě“, která bude i nadále k dispozici bezplatně všem českým uživatelům řešení Solidworks.


Mohlo by vás zajímat: