Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Sharp spouští Advanced Multi-Board jako doplněk Big Padu

Neděle, 07 Srpen 2016 21:39

Tags: Advanced | Big Pad | Multi-Board | Pen | Pro | Sharp | Software

Sharp Advanced Multi-Board na ISE 2016-1631Sharp Electronics CEE vydal 5. srpna 2016 software, který umožňuje propojení až tří interaktivních tabulí Big Pad Pro s úhlopříčkou 80″, a vytvoření jednoho velkého interaktivního plochého displeje. Nastavení Advanced Multi-Board se třemi Big Pady vedle sebe vytváří povrch široký 5,4 m. Na displeji může najednou pracovat šest lidí. Advanced Multi-Board je užitečné v zasedacích místnostech, řídících místnostech a přednáškových sálech, kde je třeba zpracovat a sdílet velké množství dat. Advanced Multi-Board byl navržen, aby zjednodušil konfiguraci a zajistil stejné funkce jako samotný Big Pad Pro.

To zahrnuje funkce jako Pen Software, který umožní zapisovat pomocí speciálního pera stejně snadno, jako kdybyste psali na papír a dotyková, vysoce reagující technologie P-Cap, která se podobá té použité ve smartphonech.
Advanced Multi-Board je od této chvíle k dispozici u partnerů Sharp po celé střední a východní Evropě.

Funkce Výhoda
Hladká a reagující 10bodová funkce P-Cap Ovladače Advanced Multi-Board nabízí hladkou a vysoce reagující technologii dotykového displeje P-Cap, který může najednou používat až šest uživatelů.
Sharp Pen Software Sharp Pen Software umožňuje přirozené zapisování, kreslení a dělání poznámek
Tři Big Pad Pro s úhlopříčkou 80″ jsou ekvivalentem jednoho interaktivního displeje s úhlopříčkou 212″ V případě kombinace interaktivních displejů a softwaru Advanced Multi-Board vzniká větší prostor pro spolupráci s úhlopříčkou 212″ (540 cm) a 5760 × 1080 pixely, což přináší prostor pro několik uživatelů, kteří mohou najednou používat různé části Big Pad Pro.

Dodatečné informace lze získat na www.sharp.cz a www.linkedin.com/company/sharp-eu.


Mohlo by vás zajímat: