Google překladač: English Deutsch

Universal Robots posiluje na trzích střední a východní Evropy

Autor článku: Universal Robots   

Tags: CEE | Prodej | Robotika | Robots | Trh | Universal

Universal Robots-1407Universal Robots, dánský výrobce flexibilních lehkých robotů, pracuje na posílení své pozice na trzích střední a východní Evropy. Prioritami společnosti pro rok 2014 v České republice je zvýšení prodeje robotů UR, a to především v automobilovém a výrobním průmyslu, při výrobě plastů a v elektrotechnickém odvětví. Dalším z cílů je upevnění jedinečného postavení předního výrobce průmyslových robotů; rozšíření distribučních a servisních kanálů a rozšíření univerzitních a vzdělávacích programů. Universal Robots vstupuje do roku 2014 se zdravou dávkou optimismu a velkým očekáváním. Od uvedení robotů na trh v roce 2008 firma dynamicky roste.

V průběhu několika let si vybudovala mezinárodní distribuční síť, čítající kolem 200 partnerů v 50 zemích. V roce 2013 se po celém světě používalo již 2 500 robotů UR. Ve stejném roce se prodalo více než 1 000 robotů, což činilo nárůst o 70 % v porovnání s rokem 2012. Ve střední a východní Evropě – Polsku, Česku, Slovensku a Maďarsku – působí Universal Robots od roku 2010 a má celkem 11 lokálních distributorů, včetně čtyř zástupců z České republiky.
Universal Robots plánuje v budoucnu zvýšit povědomí o své značce a dostupnost svých univerzálních robotů na trhu střední a východní Evropy, včetně České republiky. Dlouhodobá politika firmy počítá se stálým rozšiřováním portfolia zákazníků z různorodých oblastí, zejména z automobilového průmyslu, a stejně tak posílení své vlastní pozice jako výrobce lehké, flexibilní, snadno použitelné a bezpečné robotické paže. „Naši malí roboti jsou finančně dostupní pro celý segment zákazníků a z tohoto důvodu jsou určitou revolucí pro celý robotický průmysl,“ vysvětluje J. Sonne Thimsen, oblastní manažer prodeje pro střední a východní Evropu.
P5212275-MSV Nitra-1407


Mohlo by vás zajímat: