Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Mio spouští blog pro cestovatele

Autor článku: Administrator   
Středa, 08 Červenec 2009 20:34

Tags: GPS

Společnost Mio Technology oficiálně oznámila spuštění svého druhého blogu, zaměřeného tentokrát na „opravdové zážitky z cestování“ od opravdových cestovatelů. Mio blog uvádí v duchu motta „objevte více“ („explore more“) jako místo pro sdílení různých cestovatelských zážitků, které odkryjí více zajímavých informací o historii, původu a zvláštnostech určité země nebo města. Naskýtá se zde také příležitost vyhrát nové GPS zařízení Mio a to pouze za podělení se o své příběhy z cest na Mio Travel Blogu http://www.miobuzz.tv/travel/.

Mio Travel Blog je spravován týmem nadšených a dobrodružných zaměstnanců společnosti, kteří milují cestování a rádi se dělí o své zážitky, inspirujíce při tom podobně založené cestovatele. S letní cestovatelskou sezónou bude Mio rozdávat nová GPS zařízení těm čtenářům, kteří budou ochotni podělit se o své cestopisné články. Jakmile bude článek uveřejněn, bude pisatel zařazen do měsíčního slosování o GPS produkt z dílen společnosti Mio.

 

Pro ty, kteří raději vyrazí do přírody a pátrají po důmyslných skrýších v rámci oblíbené celosvětové hry Geocaching, byla 7.7.2009 v 9:00 založena nová tzv. keška, při příležitosti uvedení nových modelů Mio řady S, V, M a Explora. Veškeré informace o vlastnostech této kešky jsou k dispozici na serveru http://www.geocaching.com pod kódem GC1V9TJ.


Mohlo by vás zajímat: