Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

2GIS mapuje přes 70 000 organizací

Autor článku: 2GIS   
Úterý, 17 Březen 2015 12:29

Tags: 2GIS | Editace | GIS | Informační systém | Mapy | organizace | Praha | Záznamy

2gis landing-1512Společnost 2GIS, která v rámci své stejnojmenné aplikace vytváří jedinečný informační systém s mapou města Prahy, mapuje již více jak 70 tisíc pražských organizací a zároveň spouští službu Vaše 2GIS Kancelář, která přináší majitelům organizací možnost vlastní editace jednotlivých záznamů a detailů ve 2GIS. 2GIS rozšířil v roce 2014 svou databázi o téměř 30 000 pražských organizací a aktuálně jich tak uživatelé v aplikaci nebo online najdou více než 70 000. Z toho například 4 600 restaurací, 3300 barů a klubů a 1100 hotelů.

Novou službou 2GIS se zároveň stává Vaše 2GIS Kancelář, díky které mají od nynějška majitelé jednotlivých organizací nebo bodů zájmu možnost zdarma a samostatně spravovat informace a detaily o své firmě v systému 2GIS. Mohou tak flexibilně upravovat takové informace, jako je například aktuální otevírací doba, kontaktní údaje či třeba možnosti platby.

„Velmi nás těší zájem organizací o to být ve 2GIS. I přesto, že přidáváme do našeho systému stále nové a nové organizace, naše síly soustředíme především na vysokou kvalitu a aktuálnost záznamů. I proto pravidelně každý měsíc všechny údaje ve 2GIS aktualizujeme. Službou Vaše 2GIS kancelář vycházíme vstříc přání samotných firem na rychlou možnost editace vlastních záznamů ve 2GIS. Od této služby si zároveň slibujeme to, že díky ní budou údaje, které našim uživatelům v rámci aplikace 2GIS nabízíme, vždy aktuální a správné,“ říká Světlana Chugunova, výkonná ředitelka 2GIS.

Už od minulého roku mají společnosti možnost zdarma přidat svůj záznam do systému 2GIS na adrese ad.2gis.cz/praha/add-info. Služba Vaše 2GIS Kancelář je dostupná pro všechny již zalistované organizace na adrese account.2gis.cz.
Mobilní aplikace 2GIS je dostupná zdarma v App Store a v Google Play.


Mohlo by vás zajímat: