Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Olympus SP-100EE s vestavěným zaměřovačem

Autor článku: TZ Olympus   
Čtvrtek, 30 Leden 2014 12:11

Tags: Olympus | ultrazoom

Olympus představuje fotoaparát SP-100EE s vestavěným zaměřovačem. Tento zaměřovač spolupracuje v tandemu s nově vyvinutým Ultrazoomovým objektivem 1:2.9-6.5 24-1200mm s 50násobným optickým zvětšením (100x při Super Resolution), umožňujícím veliké přiblížení a snadné zachycení vzdálených motivů. Vestavěný zaměřovač je z důvodu lepší mobility sklopený a při fotografování se automaticky vysune. SP-100EE také nabízí hluboce tvarovaný grip pro optimální držení a také jedním prstem nastavitelný kruhový volič, usnadňující ovládání fotoaparátu při používání elektronického hledáčku. Další urychlení práce přináší nové tlačítko omezující rozsah ostření. K dispozici jsou tři režimy: vypnuté omezení, ostření pouze na blízko a ostření pouze na dálku.

SP-100EE upouští od často prosazovaných zakřivených tvarů a povrchů a jeho design ve stylu zrcadlovky vyniká rovnými liniemi a jednoduchostí a nabízí také vylepšenou ergonomii gripu. Elastomer použitý na gripu kombinuje příjemný povrch s reliéfní protiskluzovou strukturou.

Zaměřovač na SP-100EE je ideální při fotografování z velké vzdálenosti nebo na focení pohybujících se objektů. Zaměřovač funguje jako asistent při kompozici záběru tak, aby vám při velkém přiblížení pohybující se objekt neustále neutíkal ze záběru. Zároveň udržuje během fotografování pohybující se objekt neustále zostřený. iHS technologie umožňuje zachytit požadované záběry bez ohledu na okolní podmínky (maximální ISO 6400), zatímco použití volitelné karty FlashAir (s funkcí bezdrátové LAN) umožní připojit fotoaparát k chytrým telefonům nebo počítačům vybaveným Wi-Fi konektivitou a prohlížet nebo importovat snímky z FlashAir karty. Fotoaparát může také nahrávat plynulé video záběry v kvalitě 60p Full HD.


Mohlo by vás zajímat: