Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

HP mění velkoformátový tisk pro stavebnictví

Autor článku: Redakce   
Pondělí, 09 Listopad 2015 00:00

Tags: AEC | Hardware | HP Designjet | MFP | velkoformátové tiskárny

velkoformatovy tisk HP ilustracniSpolečnost HP odhalila pět nových modelů technických tiskáren, včetně špičkového modelu multifunkční tiskárny (MFP) HP DesignJet T830 a tiskárny HP DesignJet T730 Printer. Ty umožňují mobilním týmům v oblasti architektury, strojírenství a stavebnictví (AEC) jednodušší a rychlejší práci – zjednodušují tisk, skenování a kopírování z kanceláře na stavbu. Profesionálové ve stavebních oborech se stávají stále mobilnějšími, potřebují často upravovat plány za běhu, přesto ale preferují úpravy v tištěné podobě.
HP nabízí možnost velkoformátového tisku na stále vyšší úrovni a zároveň mobilní řešení pro tisk čehokoliv, bez ohledu na místo, kde se právě nacházíte.

Velkoformátový tisk pro profesionály v oblasti stavebnictví

HP DesignJet T830 MFP je navržen jako ideál pro dnešní pracovníky ve stavebnictví, dodavatele a týmy počítačem podporovaného projektování (CAD). Je to nejdostupnější, nejkompaktnější a nejlépe přenosné MFP zařízení ve své třídě. S poloviční velikostí oproti konkurenčním MFP řešením a při stejných rozměrech jako HP DesignJet T730 Printer nabízí velmi odolný design, obsahuje zabudovaný skener a přední panel, který může být ovládán přímo z tabletu.

Architektonické výkresy jsou tím hlavním, co dodavatelé dělají. Nejvíce je zajímá rychlost, s jakou je dostanou přímo na stavbu. Velkoformátový tisk u třetí strany často způsobuje problémy se zpožděním a navíc je toto řešení drahé. HP DesignJet MFP produkuje vysoce kvalitní velkoformátový tisk za přijatelnou cenu „doma“. Mobilní tisk od HP navíc ještě více usnadňuje výběr, úpravu a tisk souborů z jakéhokoliv místa.

velkoformatovy tisk HP 1

Pro použití v nehostinných podmínkách, kde MFP musí odolávat prachu, častému přesunu nebo případným nárazům, je možné dokoupit HP DesignJet Rugged Case, který poskytuje rozšířenou ochranu před poškozením. Zesílená kolečka a nožičky umožní snadnější použití.

Scanner ve velikosti 36 palců umožňuje uživatelům upravovat plány, skenovat je a sdílet s kanceláří nebo stavbou přes mobilní zařízení a dotyková obrazovka s intuitivním ovládáním nabízí realistický náhled na dokument a snadnou možnost ořezu.

Díky sdílení velkého množství funkcí s HP DesignJet T830 MFP nabízí tiskárna HP DesignJet T730 tyto výhody:

  • Snazší použití a vyšší rychlost oproti konkurenci, umožňuje vysoce kvalitní tisk rozměru A1 již za 25 vteřin.
  • Automatický podavač papíru umožňuje tisk výkresu na listy s poloviční šíří (standardně 13 palců) a snižuje tak množství nevyužitého papíru a redukuje práci s ořezáváním výstupů oproti tisku na roli.
  • Flexibilní velikost inkoustové kazety od 40 do 300 ml, kterou je možné využít dle skutečné potřeby, což snižuje problémy s vysycháním v případě méně častého tisku.
  • Tisk Econofast, který využívá méně inkoustu a umožňuje rychlejší tisk pro pracovní dokumenty a koncepty.
  • Oddělitelný stojánek, který umožňuje rychlejší přesun tiskárny mezi kancelářemi.
  • Wi-Fi Direct – zabudované připojení k Wi-Fi pro jednodušší připojení k síti, které umožňuje vytvořit speciální síť pro tiskárnu pro přímý tisk bez nutnosti využití další infrastruktury.
  • Intuitivní přední panel s dotykovou obrazovkou, který se ovládá stejně jako smartphone.

HP DesignJet T730 Printer a T830MFP pomáhají odstranit největší problémy spojené s tiskem a umožňují uživatelům tisknout levně podklady pro meeting, označovat změny v reálném čase a sdílet dokumenty s klíčovými spolupracovníky.

velkoformatovy tisk HP 2

Portfolio HP DesignJet zvyšuje produktivitu a bezpečnost společností

Portfolio velkoformátových tiskáren společnosti HP dále rozšiřují tři nové tiskárny řady DesignJet, které pracovníkům v AEC oborech zaručují vysokou kvalitu, jednoduchost používání a mobilitu. Patří mezi ně:

  • HP DesignJet T930 Printer vytvořený pro malé a střední týmy. Zvyšuje produktivitu a nabízí rozšířené bezpečnostní protokoly pro vyšší ochranu informací a zároveň poskytuje vysokou kvalitu tisku díky šesti originálním inkoustům od HP včetně šedivé a fotografické černi.
  • HP DesignJet T1530 Printer je dvouválcová 36 palcová tiskárna, která obsahuje 6 originálních inkoustů od HP, integrovaný zásobník až na 50 výstupních listů a nabízí rozšířené bezpečnostní protokoly. Pomáhá maximalizovat produktivitu práce a zvyšuje bezpečnost společnosti v případě velkého množství tisku.
  • HP DesignJet T2530 MFP je lehce použitelná MFP, která obsahuje intuitivní ovládací panel pro tisk, skenování a kopírování a obsahuje dva tiskové válce. Nabízí vylepšený design a umožňuje tisk velikosti A1 během pouhých 21 sekund, barevné skenování rychlostí 2,5 palce za vteřinu. Nabízí zabezpečený tisk a jednoduchou možnost upgradu díky integraci do sítě.

velkoformatovy tisk HP 3

Nové možnosti mobilního tisku usnadňují spolupráci

HP All-in-One (AiO) Printer Remote je mobilní aplikace dostupná zdarma, která umožňuje jednoduchý a pohodlný tisk a skenování ze zařízení Apple i Android kdykoliv a kdekoliv na tiskárnách a MFP od HP připojených k síti. Vestavěná funkce mobilního tisku umožňuje vyhledání tiskárny přes internet, Wi-Fi Direct a NFC a zároveň díky ní lze u tiskáren s funkcí ePrint tisknout z emailu. Aplikace HP AiO Printer Remote dále usnadňuje mobilní skenování a sdílení a nabízí přímé napojení na on-line úschovny, jako například Dropbox, Box a Google Drive.

Dostupnost

HP DesignJet T830MFP, HP DesignJet T730 Printer, HP DesignJet T930 a řada T1530 Printer, spolu s řadou HP DesignJet T2530 MFP budou celosvětově dostupné od 30. listopadu 2015, v České republice od prosince 2015.


Mohlo by vás zajímat: