Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

ALLPLAN spouští cloudové služby a nové předplatné

Autor článku: ALLPLAN   
Čtvrtek, 14 Prosinec 2023 12:58

Tags: Allplan | Alplan Cloud | BIM | Bimplus | IFC | Subscription | Viewer

Allplan Cloud Viewer-2350ALLPLAN oznámil 14. prosince spuštění služby Allplan Cloud, konsolidovaného řešení, které slibuje zvýšit efektivitu pracovních postupů při navrhování a výstavbě. Od 1. října 2023 je řešení Allplan Cloud bezproblémově integrováno do všech nově zakoupených předplatných Allplan Subscription a nabídne řadu funkcí pro plné využití potenciálu dat.

Vůbec první součástí rozšiřujícího se portfolia Allplan Cloud je Allplan Cloud Viewer, nástroj pro vizualizaci souborů IFC. Tento všestranný nástroj je nyní k dispozici zdarma všem novým uživatelům předplatného Allplan Subscription a uživatelům Bimplus Professional.

Allplan Cloud překlenuje propast mezi desktopovými a cloudovými aplikacemi a poskytuje uživatelům robustní cloudovou platformu pro spolupráci v oblasti BIM. Uživatelé předplatného získají přístup k základním víceuživatelským nástrojům, které umožňují bezproblémovou spolupráci na projektu odkudkoli. Platforma také umožňuje týmům efektivně spravovat a distribuovat výkresy a plány, čímž podporuje efektivnější práci v týmu. Kromě toho Allplan Cloud zavádí specializované cloudové aplikace pro řešení statických analýz.

Prohlížeč Allplan Cloud

Nová technologie prohlížeče souborů IFC, Allplan Cloud Viewer, původně zabudovaná v Bimplus, umožňuje uživatelům rychlou vizualizaci souboru IFC. Namísto nahrávání a čekání na velké IFC soubory si nyní uživatelé mohou rychle prohlédnout nový soubor, zobrazit a vizuálně zkontrolovat modely IFC před úplným nahráním a vytvořením revize v Bimplus.

Služby Allplan Cloud

Allplan Cloud zahrnuje funkce Bimplus by ALLPLAN a dřívějších samostatných produktů ALLPLAN, jako jsou Allplan Share, Allplan Exchange a Allplan Workgroup Manager. ALLPLAN se zavázal průběžně integrovat své autorské nástroje s nabídkou pro spolupráci, včetně integrace s nedávno modernizovanou funkcí distribuce plánů a cloudovým nástrojem pro správu modelů. Zahrnuje také další aplikace, jako je Autoconverter pro výměnu s řešeními pro statickou analýzu. Pro nové předplatné Allplan Subscription zakoupené do 31. prosince 2023 je navíc k dispozici 12měsíční předplatné Solibri Inside pro bezproblémovou kontrolu modelů.

Dostupnost

Služby Allplan Cloud jsou k dispozici pro všechna nová předplatná Allplan Subscription. Prohlížeč Allplan Cloud Viewer je nyní k dispozici prostřednictvím služeb Allplan Cloud nebo prostřednictvím služby Bimplus Professional.

Další informace na www.bimplus.net.


Mohlo by vás zajímat: