Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Účast Océ na Ipexu

Pondělí, 19 Duben 2010 09:08

Tags: Výstavy

ipex_1016.jpgTaké produkční a softwarové systémy Océ budou k vidění na veletrhu IPEX 2010. Zmíněné systémy pokrývají kompletní životní cyklus dokumentů. Svoji pozici v barevném tonerovém i inkoustovém tisku bude Océ prezentovat produkčními a softwarovými systémy, pokrývajícími kompletní řetězec životního cyklu dokumentů. Ty budou předváděny v kontextu aplikací digitálního tisku novin, knih na vyžádání, direct mailů, merkantilií, TransPromo aplikací a aplikací pro kancelářské prostředí, stejně jako velkoformátových a Graphic Arts aplikací, samozřejmě včetně materiálů pro všechny tyto aplikace.
Využitím předváděných systémů si mohou uživatelé zlepšit návratnost investic u svých produkčních systémů a obchodně tak růst. Kvalita, služby, inovace a udržitelnost budou klíčovými tématy. Důraz bude kladen na oblast vývoje technologií, včetně:
  • Vývoje od monochromatických transakčních dokumentů k plnobarevným TransPromo tiskům
  • Vývoje od ofsetem tištěných neadresných direct mailů k cíleným plnobarevným exkluzivním direct mailům
  • Vývoje od velkých ofsetem tištěných nákladů knih a novin k malonákladovým tiskům knih a aktuálních plnobarevných novin na vyžádání.

Motem výstavní expozice Océ pod číslem 150B v hale 12 o rozloze 1050 čtverečních metrů je slogan “Get back to growth” neboli “Začněte znovu prosperovat” . Veletrh Ipex se koná od 18. do 25. května 2010 v National Exhibition Centre (NEC), Birmingham, Anglie.

Prezentovány budou systémy, z nichž mnohé budou mít premiéru:  
  • Océ Arizona 550 GT - nová generace vysokokapacitní velkoformátové UV flatbed tiskárny pro POP aplikace s kapacitou až 40 metrů čtverečních za hodinu
  • Océ JetStream 1000 - inkoustová plnobarevná produkční kontinuální tiskárna pro tisk transakčních a TransPromo aplikací, direct mailů a knih, která jako první v oboru nabízí oboustranný tisk na plnou šíři role v jediné tiskové věži
  • Océ VarioPrint 6320 - černobílá archová produkční tiskárna, která oboustranně potiskuje procházející archy papíru současně z obou stran při jediném průchodu strojem rychlostí 314 stran A4 za minutu a je tak nejrychlejší černobílou archovou tiskárnou na světě
  • Océ ColorWave 600 - velkoformátová tiskárna, využívající nové technologie "Océ Crystall Point", která využívá pro tisk "kuličky" toneru - "Océ TonerPearls", které se v průběhu tisku mění na gel, který je - podobně jako u inkoustových technologií - vystřikován na papír, kde krystalizuje a vytváří tak zářivé, voděodolné tisky té nejvyšší kvality.
Na veletrh Ipex je možné se zaregistrovat na global.oce.com/events/ipex/default.aspx a získat volnou vstupenku.

Mohlo by vás zajímat: