Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

3D myši pomáhají komunitě Google SketchUp

Čtvrtek, 13 Leden 2011 10:27
SketchUp-8-3Dconnexion-mouse-11023Dconnexion pomáhá komunitě SketchUp s větší lehkostí navrhovat a ovládat program podporou 3D myší v Google SketchUp  8 a SketchUp Pro 8. 3Dconnexion 3D myši poskytují uživatelům SketchUpu rozšířené ovládání jejich návrhů a pracovního prostoru a zvyšují tak produktivitu při modelování budov, nábytku, spotřebičů, aut, atd. Ať už projektování v kontextu vytváření studie zastínění nebo fotomodelování stávajících návrhů, umožňují 3D myši návrhářům ve SketchUpu pohybovat se intuitivněji a s přesnějším ovládáním. Poskytují úroveň interakce s návrhem, která je s tradiční myší a klávesnicí nedosažitelná.

  • Dokonalá navigace: Umožňuje návrhářům SketchUpu současně panorámovat, zoomovat a otočáčet návrhem tak, jako by drželi model nebo fotoaparát v ruce. 3D myši také poskytují návrhářům pracujícím ve SketchUp Pro 8 intuitivnější ovládání nových modelovacích operací nazvaných Solid Tools, určených pro vytváření, editaci a validaci složených tvarů.
  • Přesné ovládání: Patentovaný snímač se šesti stupni volnosti (6DoF) je schopen detekovat vstupní informaci už od čtyř mikrometrů pro plynulé a přirozené ovládání skici nebo komplexního 3D modelu.
  • Zlepšená výkonnost: Programovatelná tlačítka umožňují rychlý přístup k běžně používaným příkazům aplikace, což umožňuje návrhářům ve SketchUpu se více zaměřit na své modely.
  • Inteligentní 3D navigace: Nastaví střed otáčení do bodu na modelu, který je blízko středu displeje, což je užitečné při vyšších úrovních přiblížení, nebo si uživatelé mohou vybrat nový bod středu otáčení podle individuálního konstrukčního úkolu.
Celá produktové řada 3Dconnexion je kompatibilní se SketchUp 8, včetně typové řady Professional s modely SpacePilot PRO (€ 399) a SpacePilot  (€ 299), a typové řady Standard s modely SpaceNavigator (€ 99) a SpaceNavigator for Notebooks (€ 129).

Mohlo by vás zajímat: