Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Theorem nabízí univerzální překladač CATIA V4, V5 do NX

Čtvrtek, 09 Únor 2012 18:34

Tags: CADverter | CATIA V4 | CATIA V5 | Siemens NX | Solutions | Theorem

Theorem-Universal-Catia-V4aV5-nx--1206Nejnovější univerzální překladač Theoremu CATIA do NX, který automaticky rozlišuje mezi datovými soubory CATIA V5 a V4 a převádí je na NX v jedné operaci. Tento samostatný překladač přijímá všechny kombinace CATIA V4 nebo CATIA V5 dat a zpracovává je přímo do souborového formátu Siemens NX. Nezáleží na tom, jestli jsou CATIA V4 data ve formátu EXPORT, MODEL, SESSION nebo CATIA V4 Assembly Modeler, všechna jsou bez problémů převedena z CATIA do formátu NX. Kromě toho, když se zpracovávají data CATIA V5, je stejný překladač schopen zpracovávat všechny kombinace souborů CATProduct nebo CATPart či dokonce CATProducts, které obsahují odkazy na původní CATIA V4 modely.

CATIA a NX jsou široce používány u mnoha dlouhodobých návrhářských projektů a u konstruktérských a výrobních společností není neobvyklé, aby využívaly produkty CATIA V4 i CATIA V5 na produkční práce. Další partneři v dodavatelském řetězci mohou provozovat NX, takže společné projekty zahrnují kombinaci dvou formátů CATIA, stejně jako NX data. Další komplikací je, že sestavy CATIA V5 mohou obsahovat vložené soubory CATIA V4 - fakt, který nemusí být patrný, dokud není potřeba provádět překlad dat.
Poskytnutí kompletního řešení v rámci jednoho produktu – Universal CATIA do NX CADverter od Theoremu – eliminuje potřebu uživatelů určovat, v jaké verzi CATIA jsou cílová data dodávána. To nejen identifikuje a převádí kombinované nativní CATIA V5 a V4 soubory automaticky, ale také rozeznává a překládá CATIA V5 sestavy, které obsahují vložená V4 data – to vše bez obsluhy vstupu.
Většina samostatných verzí překladačů se není schopna přizpůsobit takovýmto sestavám se sdílenými formáty, takže Universal CATIA CADverter od Theoremu více než přesahuje možnosti samostatných produktů a ani kombinace samostatných V5 a V4 překladačů nesplňují všechny požadavky uživatelů.
Univerzální CATIA CADverter Theoremu je speciálně navržený překladač podporující 32- i 64bitové zpracování až do verze CATIA V5 R21 a NX 8.
Nabídkou kalkulace ceny pro samostatný překladač s jedním poplatkem za údržbu řeší Theorem dvě datové otázky jedním řešením s úsporou času, úsilí i peněz.
Pro další informace v angličtině klikněte zde.

Mohlo by vás zajímat: