Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Fujitsu představuje tablet STYLISTIC M532 Android

Úterý, 28 Únor 2012 09:36

Tags: Android | Fujitsu | Hardware | M532 | STYLISTIC | Tablet

Fujitsu_StylisticM532_1209cSpolečnost Fujitsu představila 27. února multimediální tablet STYLISTIC M532 Android, ideální mobilní zařízení pro profesionály, kteří chtějí spojit práci a zábavu. Tento všestranný tablet by měl být ideální volbou pro pracovníky, kteří tráví většinu pracovní doby mimo kancelář. Je vhodný pro pracovníky, kteří používají při práci vlastní zařízení – tzv. „BYOD“ (Bring Your Own Devices), které po práci využívají i k zábavě. Spojuje vysokou úroveň použitelnosti a zabezpečení mobilních zařízení, kterou podniky vyžadují a nabízí elegantní vzhled se špičkovým výkonem nutným pro profesionální nasazení.

Tablet STYLISTIC M532 představuje stylové řešení, kterým společnost Fujitsu reaguje na nastupující trend vlastních zařízení (BYOD) a na obavy ředitelů pro informační technologie týkající se bezpečnosti mobilních zařízení. Tablet pomáhá chránit podnikové sítě před úniky dat na neautorizovaná zařízení, a to jak při práci v podnikové síti, tak prostřednictvím vzdáleného přístupu. STYLISTIC M532 poskytuje firemním uživatelům rychlý, snadný a téměř okamžitý mobilní přístup k obchodním informacím. Uživatelům v různých prostředích (například na cestách nebo na pracovišti u zákazníka) přibližuje potřebné informace doslova na dosah a umožňuje zapisování poznámek nebo synchronizaci kalendářů a úkolů během schůzek.
  • Při práci poskytuje rychlý, snadný a bezpečný přístup do podnikové sítě a k obchodním informacím.
  • Ve volném čase pak lze tablet STYLISTIC stejně snadno použít k zábavě.
  • Tento tablet spojuje bohaté multimediální možnosti se špičkovou výbavou, jako je obrazovka Gorilla Glass nebo velmi rychlý čtyřjádrový procesor.
Maximální produktivita na cestách
Multimediální tablet Fujitsu STYLISTIC je ideálním klientským zařízením pro vytížené profesionální pracovníky:
  • Přístup k systémům VDI (Virtual Desktop Infrastructure) zajišťuje maximální produktivitu kdekoli a kdykoli.
  • Umožňuje bezpečný přístup k podnikovým aplikacím a důvěrným datům, aniž byste museli mít obavu z neoprávněného úniku informací.
  • Podnikové softwarové aplikace, včetně prohlížeče dokumentů Office, jsou předinstalovány a připraveny k použití.
  • Své obchodní kontakty budete mít vždy po ruce díky úplné synchronizaci se servery Microsoft Exchange a globálním adresářům.
  • Nativně podporuje prostředí Citrix, VMware a Microsoft Virtual Desktop Infrastructure.
S hmotností pouhých 560 gramů, díky řadě funkcí a výdrži práce na baterie po celý den je STYLISTIC M532 skvělým společníkem. Disponuje integrovaným rozhraním 3G/UMTS, snadnou navigací díky vestavěnému modulu GPS, kapacitní obrazovku s podporou více dotyků nebo předním i zadním fotoaparátem umožňujícím pořizování videozáznamů. Nejnovější verze operačního systému Android 4.0 podtrhuje jednoduchost použití tabletu, podporuje bezproblémové zpracování více úloh současně a umožňuje uživatelům přizpůsobit vzhled a chování jejich zařízení.

Pro využití ve volném čase poskytuje:
  • Bohaté multimediální možnosti a přístup ke stovkám tisíc aplikací a užitečných doplňků pro systém Android.
  • Vysoký výkon, který přináší nevšední zážitky, ať už se jedná o přehrávání streamovaného videa, sdílení novinek na Facebooku nebo brouzdání po internetu.
  • Podporu technologie DLNA, se kterou lze obraz z tabletu STYLISTIC M532 snadno zobrazit na ploché televizi nebo projektoru.
Tablet Fujitsu STYLISTIC M532 Android by měl být na českém a slovenském trhu k objednání od 1. března 2012. Cena by se měla pohybovat od 549 EUR v závislosti na zemi.
Více informací najdete na tomto odkazu

Technická data tabletu
Operační systém Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
Procesor NVIDIA Tegra T30s, 1.4 GHz Quadcore
Paměť 1 GB
Flash paměť 32 GB
Datová rozhraní Sloty pro Micro SD kartu a SIM kartu, Micro USB, HDMI (přes dokovací kolébku),
audio jack, interní mikrofony (digitální), dokovací konektor
Displej 25,7 cm (10,1"), wide-view, WXGA, 1280×800 pixelů, kapacitní dotyková obrazovka s podporou vícenásobných dotyků, 10 prstů, Gorilla glass, LED podsvícení
Webová kamera Přední: 2 megapixely; zadní: 8 megapixelů (s autofokusem a bleskem)
Hmotnost přibližně 560 g
Rozměry 263 × 175 × 8,6 mm
Integrované WiFi AzureWave AW-AH663 802.11 a/b/g/n
Mobilní připojení UMTS, HSPA+
Bluetooth 3.0
Senzory GPS, akcelerometr, e-kompas, světelný sensor, gyroskop
VDI-ready Citrix Receiver, RDP Client a VMware View


Mohlo by vás zajímat: