Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Autodesk Fabrication pro návrháře technického zařízení budov

Pondělí, 11 Červen 2012 13:17

Tags: Autodesk | BIM | TZB

af_1224Autodesk oznámil novou sadu aplikací Autodesk Fabrication, která má pomoci se zavedením informačního modelování budov (BIM) do celého životního cyklu budov se zaměřením na výrobu a realizace projektů technického zařízení budov (TZB). Nová softwarová řada pro dodavatele a konstruktéry TZB je založena na produktech společnosti Micro Application Packages Limited (MAP Software), kterou Autodesk koupil loni v říjnu. Pro podporu jednání se zainteresovanými stranami obsahuje nová řada rovněž bezplatný prohlížeč Autodesk Fabrication Review 2013, který si zákazníci mohou stáhnout z webu společnosti Autodesk. Jeho pomocí si může kdokoliv z členů širšího týmu vizualizovat a procházet modely systémů budovy vytvořené pomocí softwaru Autodesk Fabrication.

Portfolio softwaru Autodesk Fabrication pro dodavatele a návrháře TZB obsahuje:

  • Autodesk Fabrication FABmep 2013 – Pomáhá uživatelům vyhovět požadavkům na tvorbu detailů a výrobu v procesu založeném na metodě BIM s aplikací Autodesk Revit pro projektanty TZB. Přenesení návrhových modelů z aplikace Autodesk Revit do aplikace Fabrication FABmep umožňuje pracovat v BIM od návrhu přes tvorbu detailů až po výrobu.
  • Autodesk Fabrication CADmep 2013 – Pomáhá uživatelům splnit požadavky na tvorbu detailů a výrobu v procesu založeném na aplikaci AutoCAD. Fabrication CADmep umožňuje uživatelům navrhovat a rozkreslovat detaily ve známém prostředí aplikace AutoCAD.
  • Autodesk Fabrication ESTmep 2013 – Nástroj pro tvorbu přesnějších odhadů a nákladových analýz u stavebních projektů.
  • Autodesk Fabrication CAMduct 2013 – Pomáhá uživatelům řídit výrobu komponent vzduchotechniky pomocí inovativních rozhraní a komplexních knihoven parametrických komponent.
  • Autodesk Fabrication CAMduct Components 2013 – Aplikace, jež umožňuje přidat pracovní stanice pro zadávání úloh a urychlení výroby.
  • Autodesk Fabrication Tracker 2013 – Podporuje správu projektů prostřednictvím řízení jednotlivých projektů a souvisejících položek od výroby po instalaci.
  • Autodesk Fabrication RemoteEntry 2013 – Pomáhá uživatelům rychle řešit nečekané změny v místě instalace díky možnosti vzdáleného objednávání součástí podle specifikace projektu.

Mohlo by vás zajímat: