Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

pdf2cad v9.0 podporuje AutoCAD DWG

Pátek, 14 Září 2012 06:40

Tags: AutoCAD | dwg | Integrity | pdf2cad | Visual

Visual Integrity pdf2cad - 1237Produkt společnosti Visual Integrity – pdf2cad – nově podporuje DWG, nativní formát AutoCAD od Autodesku. Nová verze pdf2cad v9.0 pomáhá při přepracování designu technických kreseb např. nákresů budov nebo designu produktů, které jsou uloženy ve formátu Adobe PDF. Tento PDF soubor je do všech detailů převeden do AutoCAD, kde může být modifikován a kde lze editovat vyhledávatelný text. Dá se nastavit škálování a uložit vrstvy. Výstupy lze uložit také jako DXF a HPGL. pdf2cad v9.0 se tím odlišuje od jiných podobných programů, které převádějí PDF soubory jako podklad, který se dá použít jen jako snímek, ale s CAD objekty neumožňuje žádnou manipulaci.

pdf2cad dokáže převést všechny funkce v samotném PDF souboru do souboru, který se dá ihned editovat stejně jako originál. Je však nutné, aby PDF bylo vytvořeno v počítači, aby nešlo o naskenovaný obrázek, u něhož logicky potřebná data chybějí. pdf2cad se dá použít v dávkovém módu.
Kromě převodu PDF do DWG, DXF a HPGL umožňují přídavné moduly vygenerovat další vektorové a bitmapové formáty: SVG, WMF, EMF, CGM, MIF, EPS, PDF, PostScript, GIF, JPEG, PNG a TIFF, a také formátovaný ASCII text.
Cena pro koncové uživatele je 195 dolarů, Batch Developer Kit za 449 USD a za SDK/API pro vývojáře se účtuje 995 dolarů. K dispozici je i 30denní trial verze.

Mohlo by vás zajímat: