Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Rapidform XOV přidává nové sondové měření a urychlení kontroly

Středa, 26 Září 2012 12:11

Tags: INUS | Rapidform | Technology | XOV3.LiveInspect

INUS Technology Rapidform XOV3 - 1239Společnost INUS Technology oznámila další verzi svého CAD-inteligentního kontrolního softwaru Rapidform XOV3. Tímto vydáním se Rapidform XOV stává plnohodnotnou kontaktní inspekční platformou s podporou pro všechna hlavní přenosná zařízení CMM na trhu. Zcela nový a v Rapidformu XOV unikátní systém LiveInspect nabízí možnost použití průvodce automatického měření, který inspekci částí sondou usnadňuje. Po definování rozměrů a tolerancí na nominálním modelu navádí software operátora jak díl měřit a pak generuje automaticky zprávu.

Kromě nových snímacích schopností LiveInspect byl Rapidform XOV3 rozsáhle aktualizován, aby nabízel výsledky kontroly téměř v reálném čase. Výpočty jsou až 10x rychlejší než dříve, což činí proces vyrovnání, analýzy odchylek a geometrických rozměrů a tolerancí (GD&T) mnohem rychlejším a jednodušším. V reálných testech pak proces nastavení kontrolních rutin z hustého mračna bodů trvá v této nové verzi méně než polovinu dřívějšího času.
Také zůstává nejvíce CAD přátelským kontrolním softwarem, který může otevírat nativní soubory ze softwarů jako jsou SolidWorks, PTC Creo (Pro/E), Siemens NX nebo CATIA V4/V5.

Nové technologie v Rapidformu XOV3 minimalizují chyby, šetří čas a kontroly jsou díky nim pružnější, čímž si udržuje svou pověst bezpečnějšího a jednoduššího inspekčního softwaru. XOV je také jedním z nativních softwarů s hloubkovou GD&T podporou pro každou poznámku v ASME Y14.5 standardu. Díky této nové verzi nabízí XOV několik nových funkcí pro zlepšení produktivity a přesnosti v kontrolním procesu.

Mezi více než 50 vylepšení patří:
  • LiveInspect, nové zkušební rozhraní Rapidformu pro efektivnější, bezbolestné kontrolní procesy
  • Důsledkem zvýšení výkonu jsou obrovské úspory časů s výpočty, které jsou nyní až 10x rychlejší
  • Náhled skenované dvojice geometrie v reálné čase pouhým najetí myší pro okamžité ověření
  • Vylepšené výkazy využívají přizpůsobitelné šablony ke sdílení výsledků kontrol rychleji, snadněji a automaticky
Nejnovější verze XOV je k dispozici v angličtině, němčině, čínštině, korejštině, italštině, ruštině a polštině.
Pro více informací a vyžádání předvedení nových funkcí navštivte tento odkaz.

Mohlo by vás zajímat: