Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Software SolidWorks zvyšuje výkon ventilačních systémů

Čtvrtek, 03 Leden 2013 15:28

Tags: 3DVision Technologies | Flow Simulation | Pak/Teem | SolidWorks

pak/teem-1301wBěhem výrobního procesu výrobků pro osobní péči typu plen produkují specifické suroviny na výrobní lince velké množství prachu. Poskytovatel průmyslových vzduchových systémů Pak/Teem používá 3D návrhový software SolidWorks ke zjištění, zda jeho jednotky pro filtraci vzduchu pracují správně a efektivně řídí emise prachu ve výrobních zařízeních zákazníků. Jako odborník pro průmyslové větrání a průmysl řízení prachu testuje Pak/Teem nové produkty a odstraňuje problémy v této oblasti s pomocí 3DVision Technologies, předního SolidWorks Value Added Resellera.

Výrobky Pak/Teem hrají významnou roli při udržování ventilačních standardů v mnoha výrobních závodech s cílem zajistit bezpečné a zdravé pracovní prostředí. Po více než 10letém používání SolidWorks pro navrhování konstrukcí produktů ventilačních systémů, využívá nyní Pak/Teem ke zvýšení výkonu svých produktů pro filtraci vzduchu SolidWorks Flow Simulation. Po úspěšném řešení problému ucpání průmyslového lapače prachu u jednoho ze svých zákazníků, použila společnost stejnou metodu pro simulaci potenciálních oblastí problémů u svých dalších strojů.

Pak/Teem chápe, že čistý vzduch a snížení nadměrných emisí na pracovištích může zabránit zdravotním i průmyslovým problémům. Třebaže zanášení prachem je nevyhnutelné, software SolidWorks Flow Simulation hraje důležitou roli při sledování proudění vzduchu ve složitých prostorách a při určení problémových oblastí. Klienti společnosti klienti tak získávají užitek, protože zlepšování řešení vzduchových systémů pomáhá snižovat opotřebení, údržbu a prostoje zařízení a zároveň zvyšovat produktivitu zaměstnanců.


Mohlo by vás zajímat: