Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

progeCAD Professional pro školy

Pondělí, 30 Září 2013 15:29

Tags: EasyArch | Professional | progeCAD | Školní licence | SoliCAD

progeCAD-1340S nastávajícím novým školním rokem si pořídilo dalších více než 100 nových škol pro svou výuku program progeCAD Professional – program pro konstruování a projektování v mnoha oborech, z nichž nejrozšířenější jsou strojírenství, stavebnictví, elektroprůmysl a TZB. Při započtení škol, které si obnovily své stávající školní licence to znamená další nové uživatele tohoto programu nejen z technický oborů. K rozšíření tohoto programu při výuce ve školách přispívá i to, že je program pro školy a studenty je dodáván zdarma.

progeCAD obsahuje všechny důležité nástroje k tvorbě výkresů, editaci, modifikaci a kvalitnímu tisku na papír o velikosti A5 až A0, Pro otevírání a ukládání používá standardní formáty *.dwg a *.dxf.
progeCAD také podporuje hladiny, kreslení pomocí příkazů, kóty, 2D i 3D kreslení, umožňuje práci s kombinovanými *.dwg soubory, které obsahují obrázky, fotografie a externí reference. Pomocí integrovaných tiskáren progeSOFT JPG/PDF printer je možné výstupy tisknout jak do souboru PDF, tak i do obrázku definované velikosti. progeCAD obsahuje také konvertor z PDF do DWG formátu a doplněk EasyArch pro architekty a stavaře. Díky externímu prohlížeči, lze vytvořit i 3D vizualizace. Všechny tyto funkce tak poskytují učitelům, žákům a studentům nástroj pro snadnou práci a výuku práce v CAD programu.
O licenci progeCAD Professional mohou žádat všechny typy škol. Žáci, studenti a pedagogové těchto škol mohou licenci využívat i přes vzdálený přístup. Školní licence progeCAD je určena pouze pro nekomerční použití.
Více informací o tom jak získat progeCAD a ostatní technické programy zdarma pro školy naleznete na stránce www.solicad.com/edu.


Mohlo by vás zajímat: