Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Hannover Messe 2019 začíná

Neděle, 31 Březen 2019 21:57

Tags: Hannover | Messe | Německo | Průmysl | Veletrhy

hm2019-1913Psát o tom, že Hannover Messe je přední světový průmyslový veletrh by bylo nošením dříví do lesa nebo sov do Athén. Začíná 1. dubna 2019 a nejde o žádný aprílový žert. Poslední březnové dny bylo hannoverské výstaviště neuvěřitelným mraveništěm, ve kterém se pohybovaly kamiony, vysokozdvižné vozíky a plošiny, montéři, technici, inženýři a poslední dva dny i novináři. Posledně jmenovaní se v neděli 31. března sešli na prvních komentovaných prohlídkách, při kterých s průvodci prošli významnými expozicemi a zastavili se na stáncích vybraných velkých firem.

Například tzv. Red Tour začala 5G Arenou a pokračovala zastávkami u firem Yaskawa, Robert Bosch, Fanuc nebo u Německého výzkumného centra pro umělou inteligenci DFKI. A pokračovala u Leichtbau BW, Microsoftu, Technologie-Initiative SmartFactory, Porche Engineering a skončila na obrovské expozici letošní partnerské země veletrhu - Švédska. Jak jistě již víte, je hlavním tématem veletrhu „Integrated Industry – Industrial Intelligence“, které představuje do­po­dro­b­na digitalizaci výroby a energetických systémů. A pokud se jen trochu zajímáte o techniku a aktuální dění v průmyslu, neměli byste návštěvu letošního Hannover Messe vynechat. Nikde jinde totiž nenarazíte takovou koncentraci firem a odborníků, kteří vám budou ochotni zodpovědět všechny dotazy. A i kdybyste neuměli žádný ze zde používaných jazyků, stojí za to tuto show alespoň vidět. Žádný internet vám tuto zkušenost nenahradí.
A jak se můžete dočíst i na našem profilu na Facebooku, najdete zde i velké expozice softwarových firem jako Dassault Systemes, Siemens, PTC, Eplan i Autodesku, a mnoha dalších.


Mohlo by vás zajímat: