Google překladač: English Deutsch

Rekordní výsledky Technodatu v roce 2010

Autor článku: Technodat   

Tags: Business | Prodejci

technodat-1105Technodat dosáhl v roce 2010 řady pozoruhodných výsledků. Konsolidovaný obrat firem ze skupiny Technodat v České republice vzrostl oproti roku 2009 o více jak 30 %. Nejvyšší podíl na tomto růstu má právě holdingová firma Technodat, CAE-systémy, která nabízí systém CATIA a 3D PLM řešení. Pokud se týká prodejů v oblasti CATIA a 3D PLM řešení, dokázal Technodat v roce 2010 více jak ztrojnásobit prodeje z roku 2009. To jistě podpořil i nižší základ roku 2009, což však nemůže snížit výjimečný výsledek v česko-slovenském i v evropském kontextu. Technodat byl s výrazným náskokem nejlepším VAR partnerem Dassault Systèmes v regionu střední a východní Evropy. Dosažené výsledky firmu zařazují hodně vysoko i v celoevropském kontextu, patrně nejvýše v celé historii obchodní spolupráce Technodatu s Dassault Systèmes.

A nejde jen o samotný nárůst prodejů CATIA a 3D PLM řešení, zajímavé jsou i některé aspekty. V roce 2010 Technodat dosáhl nárůstu v projektech, v servisní činnosti, a také jednoho z nejlepších výsledků v počtu nových zákazníků. Na dosaženém výsledku se projevila i dokončovaná transformace zákaznické báze z IBM na Dassault Systèmes a VAR partnery.
„Pokud bych měl zmínit jeden z aspektů samostatně, tak je to nárůst know-how v nové generaci řešení Dassault Systèmes označované jako V6 a první výsledky v této oblasti. Technodat zaznamenal rekordní počet nových zákazníků s nástrojem 3DVIA Composer, který je součástí této nové generace řešení,“ říká Aleš Kobylík, ředitel holdingu. „Dosažené výsledky 2010 nám umožnily uvolnit investice, které podléhaly v roce 2009 určité restrikci. Investovali jsme do stávajícího týmu i nových lidí, do infrastruktury a významná investice směřovala i do nové budovy ve Zlíně.“

Insert tags separated by commas, or select from list:


Mohlo by vás zajímat: