Google překladač: English Deutsch

Bezplatný 2D CAD DraftSight k dispozici i pro Linux

Autor článku: Karel Heinige   

Tags: 2D CAD | Dassault | DraftSight

draftsight pro linux-1110Společnost Dassault Systèmes (DS) oznámila dostupnost beta verze produktu DraftSight pro Linux. DraftSight je bezplatný 2D CAD produkt pro CAD profesionály, studenty a pedagogy, který lze stáhnout na adrese DraftSight.com. DraftSight pro Linux umožňuje uživatelům vytvářet, upravovat a prohlížet DWG soubory. DraftSight potřebuje jen několik minut ke stažení a běží na více operačních systémech, včetně Linuxu a Mac OS ve verzi beta a Windows XP, Windows Vista a Windows 7 v ostré verzi.

„Jsme velmi potěšeni, že můžeme DraftSight komunitě konečně oznámit dostupnost tohoto produktu v beta verzi pro Linux,“ řekl Aaron Kelly, šéf DraftSight v Dassault Systèmes. „Na verzi pro Linux jsme pracovali od uvedení produktu DraftSight a během několika posledních měsíců došlo po ní k významnému nárůstu poptávky. Od samého počátku je naším cílem poskytovat uživatelům produkty, které splňují jejich potřeby.“
Uživatelé beta verze DraftSight mají přístup k bezplatné podpoře „Community Support“ prostřednictvím otevřené on-line komunity SwYm, kde mohou získat podporu a školení, spolu s prostředím pro komunikaci, kladení otázek a sdílení zkušeností. Komunita DraftSight je jednou z prvních sociálních sítí navržených inženýry pro inženýry a architekty.
Pro více informací navštivte DraftSight.com. Také si prohlédněte DraftSight na Facebooku a Twitteru.
draftsight-1110b

Mohlo by vás zajímat: