Google překladač: English Deutsch

3DGage Portable CMM od Verisurfu

Autor článku: Verisurf Software (JL)   

Tags: 3DGage | CMM | Souřadnicový měřicí stroj | Verisurf Software

VerisurfSoftware1238Na mezinárodní výstavě IMTS 2012 představil Verisurf Software produkt 3DGage Portable CMM (přenosný souřadnicový měřicí stroj). Umožňuje výrobcům rychlou implementaci kontroly na základě jednoduchého modelu přímo v prodejně, což zlepšuje produkci i kvalitu při snížení nákladů. Přenosnost a cenová dostupnost CMM společně s 3D softwarem pro kontrolu na základě modelu urychluje výrobní proces. S 3DGage si zákazníci mohou přizpůsobit systém podle svých potřeb, protože se dá volit ze čtyř softwarových konfigurací, čtyř přenosných CMM konfigurací a škály kontrolních možností.

Rychlá třístupňová kontrola sestává z kontroly vyrobených částí s odpovídajícími částmi na 3D CAD modelu, manuální kontrolu v reálném čase, případně automatickou podle předem sestaveného kontrolního plánu, a konečně zprávou o výsledcích, automaticky generovanou v HTML nebo Excelu.
3DGage Portable CMM se softwarem Verisurf X Reverse Engineering je komplexním řešením pro automatickou tvorbu 3D CAD modelů z existujících částí, kdy se dají lehce měřit modely, kontrolovat měřítka, modelace povrchu atd.

Mohlo by vás zajímat: