Google překladač: English Deutsch

AeroMobil výrazně posiluje svůj inženýrský tým

Autor článku: AeroMobil   

Tags: AeroMobil | Alan Roach | Bezpečnost | Interiérové ​​systémy | Vedoucí inženýr | Vehicle packaging

AeroMobil-Alan RoachAlan Roach nastupuje na pozici Vedoucího inženýra pro interiérové ​​systémy, bezpečnost a vehicle packaging. Jeho příchod představuje další výrazné rozšíření týmu AeroMobil. Alan přináší další odborné zkušenosti a schopnosti zejména z automobilové oblasti. Díky jeho znalostem ze sféry automobilové výroby a produktového designu a vývoje získá současný tým inženýrů kreativní orientovaný pohled s 22letou zkušeností v průmyslu. Alan Roach absolvoval Leeds University v oboru Mechanical Engineering. Po ukončení studií pracoval jako inženýr pro Land Rover v letech 1993 až 2000 a poté pro McLaren od 2000 do 2007.

Právě v tomto období získal precizní pohled na implementaci konceptuálního designu a konzistentní řízení projektů. Jeho další pracovní pozice v Think Global AS (výrobce elektrických vozidel v Norsku) a Aker Solutions AS (dodavatel těžebních systémů pro ropný a plynárenský průmysl), rozšířily jeho odbornost ive světě globálního designu produktů a vývoje CAD softwaru. Jeho znalosti v oblasti komplexních systémů, zařízení a jejich rozhraní přinášejí neocenitelnou hodnotu v rámci plnohodnotného spojení automobilu a letadla.
Rozšířený tým AeroMobilu v současnosti pokračuje ve výzkumně-vývojových aktivitách, vylepšuje design létajícího auta a pracuje na novém prototypu, který bude podroben předepsaným testům. Hladký průběh těchto procesů, vysoká úroveň inovací a noví odborníci z automobilového i leteckého světa v týmu jsou zárukou, že projekt postupuje na vyšší úroveň. Letos tým AeroMobilu narostl na téměř 40 lidí, přičemž byly posíleny zejména technické a inženýrské pozice.


Mohlo by vás zajímat: