Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Finále Studentských projektů 2009/2010 se blíží

Pátek, 09 Duben 2010 11:38

Tags: Soutěž | Studentské projekty | TurboCAD | Vzdělávání

studentske_projekty1014.jpgFinále 4. ročníku soutěže Studentské projekty 2009/2010, pořádané společností ŠPINAR - software, proběhne ve dnech 29. - 30. dubna 2010 v Ostravě - Zábřehu ve spolupráci s Moravskoslezským dřevařským klastrem a Střední školou stavební a dřevozpracující. První den se bude konat v prostorách Střední školy stavební a dřevozpracující a na programu bude obhajoba studentských projektů, při níž budou studenti osobně prezentovat své projekty odborné porotě složené z vysokoškolských profesorů, učitelů ze středních škol a odborníků z praxe. Při slavnostním vyhlášení vítězů soutěže budou kromě hlavní ceny budou udělovány i ceny v nově stanovených kategoriích. Udělena bude i Cena médií, o jejímž vítězi rozhodne hlasování zúčastněných mediálních partnerů.
Účastníkům je připraven také bohatý doprovodný program – prohlídka muzea Landek, procházka po naučné stezce Landecké Venuše či bowling. První den bude zakončen společenským večerem a celá akce proběhne za účasti podnikatelů, mediálních partnerů a zástupců z řad vysokých, středních a odborných škol z České a Slovenské republiky.
Druhý den bude pokračovat Soutěží dovedností, při níž studenti uplatní své dosavadní zkušenosti a praktické dovednosti při práci v programu TurboCAD. Účastníci finále se mohou také těšit na prohlídku Slezskoostravského hradu či centra Ostravy s radniční věží. Vyhlášení výsledků Soutěže dovedností a zhodnocení 4.ročníku soutěže proběhne v prostorách Krajského úřadu v Ostravě.

Mohlo by vás zajímat: