Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Srpnová aktualizace AutoCAD WS Mobile

Pondělí, 22 Srpen 2011 13:42

Tags: Android | AutoCAD WS | Autodesk | iOS | v1.3

AutoCAD_WSmobile1134Jak už jsme avizovali v článku z minulého týdne, Autodesk v pátek 19. srpna vydal nejnovější verzi aplikace AutoCAD WS Mobile. Stáhnout si ji nyní můžete pro iOS z App Store nebo pro Android z Android Market. Nová aktualizace přináší některé funkce, které byly během několika posledních měsíců uživateli hojně poptávány. Vývojáři jako vždy tvrdě pracovali, aby update zahrnoval co nejvíc vašich připomínek, jak jen to bylo možné. I nadále budou vaše připomínky používány k řízení dalšího vývoje produktu.

Vrstvy
Do aplikace AutoCAD WS 1.3 mobile byla přidána podpora pro vrstvy. Nyní můžete každou vrstvu zapínat a vypínat podle potřeby kvůli lepšímu přehledu, jak je návrh sestaven.

Přesný vstup
Nyní můžete v AutoCADu WS zadat přesnou hodnotu délky nebo poloměru, kterou chcete, na překryvné klávesnici. Každý kreslicí příkaz, například nastavení poloměru kruhu nebo určení vertikálního posunu při přesouvání, lze nyní zadat pomocí speciální pop-up klávesnice, aby byla zaručena naprostá přesnost.

Oblast měření
Byla přidána tolik požadovaná funkce, která umožní vybrat oblast a okamžitě se vypočítá na její plochu a obvod. Tento nový nástroj umožňuje přesně měřit skupinu bodů k určení jimi uzavřeného prostoru a obvodu. To je velmi užitečné pro zachycení důležitých informací v místě, kde se právě nacházíte.

Správa souborů
Už se při správě souborů na vašem AutoCAD WS účtu nemusíte vázat na přístup k počítači (PC nebo Mac). Nyní můžete kopírovat, mazat a přejmenovávat soubory jednoduše klepnutím na šipku vedle každého souboru nebo složky v rámci prohlížení výkresů a vybráním požadované operace.

V příštích týdnech se o těchto nových funkcích dozvíte další informace. Stáhněte si novou verzi pro iOS nebo Android a dejte vývojářům zpětnou vazbu napsáním o tom, co si myslíte. Nezapomeňte se podívat na video se všemi zbrusu novými funkcemi.

Mohlo by vás zajímat: