Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Uživatelé Cimatronu profitují z partnerství s Iscarem

Neděle, 20 Listopad 2011 21:58

Tags: Cimatron | Iscar | t-support | Tool Advisor

Cimatron & Iscar - Iscar Tool Advisor (ITA)Společnost Cimatron Limited oznámila partnerství s výrobcem řezných nástrojů Iscar použitím aplikace Iscar Tool Advisor (ITA) v CAD/CAM softwaru CimatronE. Na základě vstupních dat od programátora, např. výkon stroje, adaptace, úběr materiálu aj., navrhne ITA optimální nástroj a řezné podmínky. Zákazníci CimatronE získají připojení k ITA online portálu, kde se nadefinují konkrétní informace o obrábění, ITA poté navrhne řezné nástroje, držáky a řezné podmínky, které budou přímo nahrány do CimatronE.
Použití ITA optimalizuje NC procesy, což vede ke zkrácení strojního času a prodloužení životnosti nástroje.
„Tento nový nástroj nabízí uživatelům kombinaci funkčnosti CimatronE a odbornosti Iscar,“ řekl Ira Bareket, vice president prodeje a marketingu společnosti Cimatron. „Často se stává, že volba nástroje a řezných podmínek je velice nevhodná pro konkrétní práci. NC programátoři typicky volí nástroje a technologii na základě svých předešlých zkušeností, nicméně se často nabízejí jiná a efektivnější řešení.“
Kombinace CimatronE s ITA nabízí programátorům instantní a nejnovější nástroje pro dosažení nejlepších výsledků. Zmíněná novinka byla poprvé představena na EMO veletrhu v Hannoveru 2011 a dostalo se jí značné pozornosti od návštěvníků.

Mohlo by vás zajímat: