Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Simulace na webu předplatitelům Autodesk Product Design Suite

Úterý, 10 Leden 2012 13:25

Tags: Autodesk | Design | Inventor | Optimization | Product | Simulace | Suite

Simulace-na-webu-Autodesk-Inventor-Optimization-1202Nový nástroj Inventor Optimization umožňuje uživatelům sad aplikací Autodesk Product Design Suite zlepšovat návrhy výrobků prostřednictvím snížení jejich hmotnosti a ceny. Zároveň pomáhá zvyšovat kvalitu a bezpečnost. Jednoduše použitelný nástroj pro simulace je prostřednictvím webového rozhraní dostupný odkudkoli a kdykoli. Inventor Optimization představuje další z nástrojů digitálního prototypování, který vybavuje zákazníky z různých odvětví potřebnou technologií tak, aby mohli uvádět inovativní produkty na trh rychleji než tomu bylo doposud. Inventor Optimization je k dispozici celosvětově všem předplatitelům sad aplikací Autodesk Product Design Suite.

Uživatelé díky němu nyní mohou:
  • Snáze optimalizovat návrhy: intuitivní uživatelské prostředí a pracovní postup umožňuje rychlé a pohodlné nastavení parametrů simulace. Každý uživatel Autodesk Inventoru tak může vylepšit návrh výrobku snížením jeho hmotnosti, spotřeby materiálu a ceny.
  • Pracovat bez prostojů: zatímco software zpracovává více analýz v cloudovém prostředí, konstruktér může pokračovat v jiné práci na počítači či jej úplně vypnout a věnovat se jiným aktivitám. Jakmile je návrh optimalizace připraven, systém uživatele upozorní prostřednictvím zvolených komunikačních kanálů. Konstruktér tak může doporučené alternativy návrhu ihned otestovat a zapracovat.
  • Využít bezkonkurenčního výkonu: přesunutí výpočetně velmi náročných simulací do cloudového prostředí pomáhá využít jejich skutečný potenciál. Konstruktéři přitom mohou souběžně analyzovat velký počet rozdílných konfigurací návrhu a dojít tak rychleji k optimálnímu řešení.

Simulace-Autodesk-Inventor-Optimization-1202

Řešení Inventor Optimization vyzkoušela již řada zákazníků a jejich ohlasy jsou více než nadšené. Obzvláště vyzdvihováno je jak velmi přístupné uživatelské rozhraní, tak i výrazná časová úspora při konstrukční práci. Tisíce dosud provedených optimalizací nad návrhy zákazníků se přitom zaměřovaly jak na jednotlivé součásti, tak na celé složité sestavy. Povedené využití potenciálu cloudového prostředí přesvědčilo navíc mnoho zákazníků, že se jim sady aplikací Autodesk Product Design Suite s předplatným – oproti spoléhání se na jednotlivé izolované produkty – opravdu vyplatí.

Více informací naleznete v krátkém ukázkovém videu:

Nástroj lze též stáhnout z portálu Autodesk Subscription zde.


Mohlo by vás zajímat: