Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Theorem nabízí převodník Dassault V6/NX

Čtvrtek, 26 Červenec 2012 13:14

Tags: CADverter | CATIA V6 | Siemens NX | Solutions | Theorem

Theorem_v6-nx-1230Portfolio CADverterů V6 společnosti Theorem Solutions se rozrostlo příchodem druhého překladače V6. Silná partnerství Theoremu se společnostmi Dassault Systèmes a Siemens, pověst kvality a robustnosti produktu zaručuje, že nový převodník V6 <> NX dat bude velmi dobře přijat uživateli konstrukčních aplikací Dassault Systèmes i Siemens, což poprvé umožní přímou datovou spolupráci mezi V6 a NX. V6 <> NX CADverter integrovaný do prostředí V6 umožňuje obousměrné souborové a PDM scénáře spolupráce, které mohou být použity interaktivně nebo v dávkovém režimu, v závislosti na požadavcích uživatelů.

Jako obvykle byl tento konkrétní výrobek navržen speciálně k začlenění do procesně orientovaných operací, a tak je integrován a pracuje pod správou V6 infrastruktury.
CADverter Theoremu čte a zapisuje V6 i Siemens NX data, konvertuje data sestav (produktovou strukturu), přesná Brep tělesa a povrchy, teselovaná data, PMI (výrobní informace o produktu) a barvu. Konvertovaná data V6 pak mohou být použita kdekoliv v prostředí V6, ve všech aplikacích (CATIA, DELMIA, SIMULIA, ENOVIA) umožňujíce dodavatelským řetězcům se smíšenými prostředími V6 a NX efektivněji spolupracovat.
CADverter Theoremu také poskytuje schopnost konvertovat NX do 3dxml souborů pro spolupráci se všemi aplikacemi spolupracujícími prostřednictvím tohoto formátu, jako je CATIA, DELMIA, SIMULIA, ENOVIA a 3DVIA a 3DSwYm.
Průběžná kompatibilita mezi V6 a NX je zajištěna pomocí licencované API technologie Theoremu z obou aplikačních zdrojů.
Pro použití s verzemi V6R2013 pro V6 a NX7.5 nebo NX8.0 pro NX jsou vyžadovány licencované verze obou V6 i Siemens NX aplikací.
Převodník formátů Theoremu pro NX je nabízen v obousměrné konfiguraci pro neomezený přenos dat mezi těmito dvěma formáty V6 a NX a je v současnosti okamžitě k dispozici.

Mohlo by vás zajímat: